7jirka7 Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Octu máš nádhernou, kola jsou luxusní. Je krásně sladěná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Díkes,díkes. Do budoucna je ještě pár detailů v plánu,tak snad auto ještě trošku prokoukne :) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Po zimní odmlce konečně nějaká aktualiace :) .. Nějak mě to auto na těch plecháčích ani nebavilo :wacko:,takže nebylo moc co dávat. Dneska se to ale konečně zlomilo a po celoodpoledním snažení vypadá octa zase k světu... :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Jak dlouho to trvalo v reálném čase, když zrychlené video má jen 2min? :) Jj zase to vypadá líp, prostě letňáky jsou letňáky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 kamarade, fakt pecka . a co dokazu spravit kolesa s autom a k vyberies tie spravne. fakt krasna :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Květen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 phob: v reálu asi 3,5 hodiny. Šlo to ale poměrně bez problému. Co vím z vlastních zkušeností,běžně to bývá na díl.. :D lukyno1p1: dík moc,ty kola se škodovce fakt povedly,ale podle mě mnohem víc sedí 2kovým modelům víc než 3kovým... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Nějaké aktuální fotky pro oživení.. Dneska umyto a navoskováno. Voskoval jsem prvně,takže prozatím jen jedna lehčí vrstva pro začátek.. :) Na fotkách to sice není moc znát,ale v reálu je výsledek vidět.. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 nejhezčí originál Škoda kola na faceliftu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 Blíží se čas dovolených,tak se určo nové příčníky budou hodit.. :) ps. kdyby někdo náhodou věděl o boxu Thule DYNAMIC nebo SPIRIT za rozumný peníz,měl bych zájem. Klidně nemusí být ve 100% stavu ;) . Ještě taky kdyby se někomu náhodou doma válela řj. předozadního parkováku na FLko tak SZ prosím.. ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Jj vypadá hezky, kola tomu moc sluší. Jaký vosk jsi vlastně zvolil? Přelešťoval jsi to, nebo jen pořádná očista a vosk? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Mám na konec ten Collinite,co jsi mi doporučoval. Dostal jsem ho od Ježicha :) Ale jak jsem psal,bylo to takové první seznámení s voskem.. Leštil jsem právě loni pastama,takže jsem to teďkom jenom pořádně umyl a vosknul ručně :) . Chci to právě příště skusit leštičkou jestli bude nějaký rozdíl.. Něco málo jsem si za zimu nastřádal :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 hezká sbírka :) co to máš za leštící kotouče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 (upraveno) Já jsem s Collinite spokojený, jako jo, jiné vosky které jsou plně přírodní asi udělají trošku víc parády, ale ten Collinite vydrží i trošku agresivnější prostředí nene, ty máš svoji vlastní leštičku? no tak to abych tě už fakt "zneužil" a konečně se přeleštil i ten můj lift :D Upraveno Červen 8, 2017 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 košin: jsou to običe z Ebaye. Měly by být podle barev různě tvrdé,ale připadá mi že je 5 stejných a jeden měkčí :D . A jeden jsem dostal k leštičce a ten je teda extra mněký.. phob: jj,pořídil jsem si vlastní,když už se teď v práci nedá půjčit :) . Je ale excentrická,takže se s ní učím zacházet.. Jak už jsem řekl,kup 6tku pivek, něco na gril a můžem se do toho pustit... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červenec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 Dneska jsme dorazili z Chorvatska. Auto šlape na jedničku,motor táhne parádně a hodně spokojený jsem z podvozkem. Při tedle výšce a s nákladem baglů funguje perfektně. Chtěl bych trochu prokonzultovat spotřebu. S naloženým autem,dvěma dospělými,dvěma dětma a boxem na střeše jsem se pohyboval mezi 6,1l-6,5l/100km. Ujel jsem v jednu stranu cca 1070km,celou dobu po dálnici rychlostí 120-140km/h. Klima sice taky jela na plné obrátky celou cestu,ale i tak se mi ta spotřeba zdá celkem vysoká,když běžně mívám na dálnici spotřebu kolem 5,1l. Jaké máte zkušenosti vy s 2litrovými CRky? Dík za postřehy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Tak se mi konečně podařilo dát dohromady díly na předního parkasistenta.. A jelikož dneska celý den chčije a měl jsem trochu času,už jsem se do toho i pustil. Náraznikovou část mám zdarně za sebou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Pěkné pěkné, taky jsem nad tím kdysi uvažoval, ale jelikož na před FL mám vzadu ještě velké senzory, nakonec jsem se na to vy... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Moc pěkný to máš ;) ;) ty kola vypadaj fakt krásně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 lifty: díkes.. phobas: vím,že ty už to teď asi řešit nebudeš,ale i velké čidla se běžně dávaly dopředu. Měl by si to jako z fabriky.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Venku zase chcalo,tak se trochu pohnul s OPS.. Po mechanické stránce by to mělo být všechno hotové. Teď ještě nakodovat,odskoušet a složit :) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Taak povedlo se.. S velkou pomoci načerpaných informací tady z fóra,ale nakonec vlastními silami namontováno :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Hezký, teď už jen vyměnit swing za kryštofa a bude to top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Bohatě by mi stačilo Bolero a byl bych spojojený ;) . Manželka ale protestuje,protože Bolero neukazuje údaje z klimatroniku na hlavní obrazovce a prý neuvidí z místa spolujezdce teploty a čas :D :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Musíš jí vysvětlit co je pro tebe dobrý :D nebo jí říct, že aby viděla všechno a ještě mohla shlédnout za cesty film, tak potřebuješ připlatit za Kryštofa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 Leštíme na Žamberk. Ve třech to jde mnohem líp :) . A taky jsem si udělal minulý týden malou radost.. Zatím jsem je měl ve všech autech,takže nebudu porušovat tradici.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 15, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2020 Dívám se,že mi to vlákno trochu zatuhlo.. Za ty tři roky jsem neudělal vubec nic,jen pravidelný servis.. Jen jezdím a užívám si jak auto bezvadně funguje.. Jinák,letos už mám nachystáno na sezónu. Rozleštěno a navoskováno.. Možná ještě trochu poladím výšku. Teď jsem jezdil o něco výš,ale nějak mě to zase táhne dolů... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Duben 21, 2020 Sdílet Odesláno Duben 21, 2020 Pěkná,dej jsem nějaký aktuální fotky[emoji3061] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Květen 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2020 Aktual.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 18, 2020 Sdílet Odesláno Květen 18, 2020 Parada :) super clean style [emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 18, 2020 Sdílet Odesláno Květen 18, 2020 Moc pěkný kola 👍👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.