Majkl_ Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo dělá u Škodovky a mohl by mi stáhnout servisní historii a poslat mailem ? Ve Škodovce mi to nechtěli ukázat. Kdyžtak PM, pošlu VIN. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 ahoj jestli tady je ta moznost tak mohl bych tez poprosit?klidne za nejakou malou uplatu :-) do PM. diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Prosím prosím, připomínám se s tímto tématem. Dokáže mi někdo podle VIN ze škodovky vyjet komplet historii vozu (servisní úkony). V autorizovaném servisu mi to nechtějí vyjet ... Prodávají to asi CEBII a podobným firmám .. Nechápu ... Děkuji ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Pokud nemáš vysloveně známého u Škodovky, tak ti to nikdo nevyjede. Pokud narazíš na normálního člověka, tak tě nechá nahlídnout, ale kopie se dělat nesmí... Zkus objet víc Škodovek v okolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Ja sem byl loni v brne ve skodovce v az servisu a oni tu historii maji podle faktur, pan to tam otevfel a ja sem se tim mohl hrabat jak dlouho sem chtel, opisovat si to a tak. On si mezitim vyrizoval co potreboval a me tam v klidu nechal sedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 O tom mluvím, je to o lidech. Někomu to nevadí a nechá tě nahlédnout a popř si můžeš cokoliv opsat, popř. vyfotit, ale nesmějí nic tisknout. Je to tak v celém koncernu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Tak, stačilo by právě vyjet ty opravy, stisknout CTRL + A, CTRL + C a pak mi do mailu hodit CTR + V :) Nebo nevím jakým způsobem to mají zobrazeno. Dneska zkusím, máme dvě autorizované škodovky u nás, A víte důvod proč toto info nechtějí podávat ? Mě to přijde prostě absurdní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Len si myslím, nemám to overené z praxe, kto chce servisnú históriu väčšinou, alebo skoro nikdy nie je majiteľom vozidla. A podávať niekomu info o cudzom vozidle je trochu mimo. Druhá vec, sú normohodiny, ich hodnota + necenníkové práce a ich hodnota. A to je isto obchodná a finančná stratégia firmy či už AŠ alebo servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Osobně to nemám ověřený, ale řešilo se to hodně na VW clubu, kde se spousta klůbáků přesvědčila i osobně, že se nic tisknout nebude. Je to nařízení v celým koncernu. Je jediná možnost a to nahlédnutí, popř. když narazíte na někoho rozumnýho, můžete si cokoliv opsat nebo nafotit. Samozřejmě pokud bude někde známej, tak ten by to asi vytisknul nebo poslal na email. Možná vyzkoušet kapříka, ale moc bych na to nevsázel. Je to vždycky jen o lidech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Dělám servisniho technika ve VW a potvrzuji, ze je narizeni nic z Elsa pro netisknout ! Ja osobně sděluji zda ma vuz pravidelne prohlidky ci nebylo bourane, ale tot vse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Já chci právě komplet historii ze svého auta, protože auto bylo pravidelně servisováno a rád bych věděl, co kdy bylo měněno, ať se na to můžu zaměřit a preventivně měnit to, co dlouho měněno nebylo. Len si myslím, nemám to overené z praxe, kto chce servisnú históriu väčšinou, alebo skoro nikdy nie je majiteľom vozidla. A podávať niekomu info o cudzom vozidle je trochu mimo. Druhá vec, sú normohodiny, ich hodnota + necenníkové práce a ich hodnota. A to je isto obchodná a finančná stratégia firmy či už AŠ alebo servisu. Podle mě není problém vyjet jen určitá data, nezajímá mě, kolik to stálo. Stačí mi info - Při 100 tis km. - výměna předních kotoučů apod... Nějak jsem to nestíhal tak snad to dneska objedu :) Popřípadě, pokud máte někoho známého, s kterým by se dalo domluvit, bylo by fajn :) Na netu jsem viděl ELSA Pro ke stažení, nějak jsem to nekoumal, ale je možnost si ten soft i s daty stáhnout ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Majkl neviem myslim si ze mnoho ludi aj kvoli znamym by do toho nesli, by to nejako neriesili, pretoze to beru tak ze je to dost velky risk :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Podle mě není problém vyjet jen určitá data, nezajímá mě, kolik to stálo. Stačí mi info - Při 100 tis km. - výměna předních kotoučů apod... Neviem si predstaviť robiť ručne výcuc z položiek, z každej niečo, aj keby to bolo v exceli... Robota navyše, z princípu nedajú údaje a vec je vyriešená. Priznajme si, že ten technik má čo robiť aj bez toho. Predstva, že každé auto je servisované len v autorizáku, má svoju servisku úplne a správne vyplnenú je pekná, ale vieme ako to chodí v skutočnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Já servisku vyplněnou mám, ale nevyčtu z toho, co bylo měněno :( Bude mě to stát asi nějakou dobrou flašku, ale i kdybych měl objet všechny škodovky v okolí tak to z někoho snad dostanu :D Jak říkám, doteď nechápu DŮVOD, proč by nemohli majiteli auta vyjet historii. Vždyť to je v jejich zájmu, uvidím, že brzdy tam jsou od výroby, tak je u nich nechám vyměnit (příklad). Sere mě to, hrozným způsobem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Podle oficiálního vyjádření VW,Škoda,Audi atd., je možno sdělit historii k danému vozu na optání zdarma. Pořídit jakoukoli kopii je zakázané. Tisknout možno pouze pro interní použití daného servisu.Takže tak to funguje v ČR, ale je to o lidech a přístupu jak jsem psal výše. Někde ti to ukážou, někde tě pošlou někam, někde za to něco budou chtít, ale nepočítej s tím, že ti někde něco vytisknout, ať jsi majitel či nikoliv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaba8 Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Taktak, je to hodně o lidech. Někdo je ochotný, někdo méně. Ale tisk pro zákazníka opravdu možný není nikde (ani u těch hodně ochotných). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Březen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2017 Byl jsem v autorizovanem servise a s chlapikem jsme projeli celou historii, takze super :) Rikal ze vyjimecne :) Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Majkl tak to si super pochodil, kiežby s každým sa takto dalo vyjsť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.