Přejít na obsah

Komunikácia MaxiDOT

gugi

Doporučené příspěvky

Zdravím ľudkovia, mám problém s mojou OII mr06

1. Keď stlačím a podržím horné tlačidlo na pravej páčke pod volantom, malo by ževraj nabehnúť nejaké menu či čo... mne to nič neurobí...skúšal som aj iné tlačidlá a ich kombinácie a nič...

post-2840-1266088024_thumb.jpg

2. Na Maxíku sa mi nezobrazujú žiadne informácie z radia, či info o mp3, ani pri pripojení telefónu (GSMII) a ani navi... navigačné pokyny sa zobrazujú len pri naplánovaní trasy a keď stlačím kolísku na pravej páčke ako keby som chcel prepnúť na info MFD, tak potom mi už nejde spustiť nas5 na info z navi... Keď mám pripojený telefón tak sa na navi ukáže "Uživatel nepřipojen." ale keď vytočím číslo z mobilu, tak sa mi na MaxiDOT-e ukáže volané číslo a po ukončení hovoru sa zasa objaví MFD. Proste to menu na MaxiDOTe mi nijako nejde spustiť... Dá sa to nejako nakódovať cez VAG? MaxiDOT mám... :) dostal som aj takú otázku, či mám vôbec MaxiDOT...

post-2840-1266088497_thumb.jpg

3. Nereagujú mi všetky tlačidlá na MF volante - dvojšípky na ľavej strane... (akú by mali mať funkciu?)

takýto volant mám:

post-2840-1266089556_thumb.jpg

Mám OII mr 2006, navi RNS510 FW2006 1Z0,3T0, MF volant, nová podvolantovka 1K0 953 549 BG, nová Gateway 1K0 907 530 AD... Ak bude potrebné pošlem výpis z VAG-u

Ďakujem za radu, info, či aspoň nápad ako ďalej postupovať...

Odkaz ke komentáři

Na vše co se týká navi RNS 510 a columbus tu je sekce columbus, tam se toho dočteš víc, jinak pokud chceš, aby ti RNS 510 v před Faceliftu korektně komunikovala s Maxidotem, tak je třeba ji upravit. Kontaktuj např. členy cosby, nebo ferda25, ale ze slovenska to pro tebe bude asi daleko ...

Odkaz ke komentáři
jediné co mně napadá.. potřebuješ korektní firmware pro navi aby ti vše fungovalo.. jak víš že máš 2006? takový firmware snad ani neexistuje... maxidot jsi dodělával?

sorry, preklep malo byť FW 2664. MaxiDOT som nedorábal... ten už bol... navi a volant mám dorábané....

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

RNS a Columbus je podľa mňa jeden a ten istý výrobok, len VW ho označuje RNS a Skoda Columbus... Možno aj mám RNS, lebo nápis Columbus na ňom nemám... :) Ale VAG ho identifikuje ako RNS-MID

Adresa 37: Navigace (J0506) Labely: 1T0-035-680.lbl

Řídící jednotka SW: 3T0 035 680 A HW: 1Z0 035 680 A

Díl: RNS-MID H01 2664

FW som mal 1024, 0904, 1164 a teraz mám 2664... ani s jedným menu na maxiku nefachalo... Odpájať som ho neskúšal... bo nemám PIN - predchádzajúci majiteľ mi ho pri kúpe auta nedal... zatiaľ som po ňom nepátral...

Odkaz ke komentáři

Columbus(3T0.....), Trinax(1Z0.....) i RNS510(1T0........) jsou vlastně produkty, které nabízí stejné využití. Jak si kdo upraví fw tak je může používat. Rozhodně nejsou stejné co se týče HW uvnitř. Je mnoho verzí hardware - jiné základní desky, rádiové, dispeje. Díky fw. však nabízí ve finále to samé v rámci koncernové politiky(barevné podsvícení tlačítek).

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...