Hybli Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Modrou F2 vystřídala bílá F3 v kombajnu. 1.2 TSI 81kw 6kvalt. Zatím najeto 700km, výbava Style plus, kola 17" Clubber. Snad bude dělat jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 výbava Style plus je super, a zvolená motorizace taky, 17 kola nevím, přijde mi to už moc, tak ať dělá radost .... jinak u F3 se těžko volí barva, když je někdo jako já hnidopich a řeší ty černý lemy světel vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Únor 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Díky :). Já původně bílou ani nějak nechtěl, ale byla k mání za super peníze a v kombinaci s černýma doplňkama to snad bude OK :)) Akorát budu skoro každý den na wapce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 nejhorší jsou v létě mouchy, to je opruz, ale jinak bílá je ok, sám mám taky bílé auto, jen to poloviční bezdrát startování (s nutností odemkout fyzicky dálkou) se jim trochu nepovedlo, tam to chce už připlatit za plnohodnotnou kessynu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Cerny lemy zadnich svetel mi celkem pasujou k cernym prednim svetlum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 jo to jo ..... ale to pohledově dohromady moc nevidíš ..... zato černej lem vedle barvy blatníku a nárazníku pokaždý ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.