Přejít na obsah

anténa k autorádiu

Doporučené příspěvky

Před tím, než mě jeden hrdina nabořil oktuli, tak jsem si jel na vrakáč sehnat ploutev z B6 passata, je to čistě jen na rádio, bez gps, gsm, protože to jsem nechtěl.

Dále bylo potřeba dokoupit konektor Raku2, všeho všudy stojí cca 35kč, ale pošta je 2x dražší. Už mám vše připravené na namontování, ale bohužel mám auto teď nepojízdné, takže to tam nemohu dát.

Ploutev mám stále doma, už i s nacvaknutým Raku2 konektorem, tak kdyby chtěl někdo pro inspiraci, mohu to vyfotit a postnout zde.

Odkaz ke komentáři

Na streche iná anténa nieje len tá klasická. S mobilom to asi nebude mať nič spoločné lebo podľa kódov výbaby nemám predprípravu na mobil.

Pokud žádnou přípravu na telefon nemáš, tak ti asi nezbude nic jinýho než jít po káblu a zjistit kde končí, to bude asi nejrychlejší zjištění na co to je ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud žádnou přípravu na telefon nemáš, tak ti asi nezbude nic jinýho než jít po káblu a zjistit kde končí, to bude asi nejrychlejší zjištění na co to je ;)

Zasa tak strašne ma to nezaujíma. Rozoberať pol auta sa mi kôli tomu nechce. Ja len že by sa stým niekto už stretol a poznal to, ale dík.

Odkaz ke komentáři

Ono půl auta ani rozebírat nemusíš, předpokládám že ten koax. kabel vede do pravého A sloupku, z toho když sundáš plast, tak uvídíš jestli vede směrem dozadu (předpokládám že ano), tak potom stačí sundat vzadu plast co je na konci stropnice a uvidíš jaké má ten kabel zakončení :) , ale pokud tě to nezajímá, tak ho prostě nech schovanej v palubovce a nevšímej si ho ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Guest palo1982

Chcem radu sustí mi stále radio v octavii už som vymenil celu antenu auto elektrikár mi vymenil tu koncovku čo je na streche a dal mi pri rádio aj nejaký predzosilovac aby posilnil zvuk a je to ešte horšie keď som mal antenny kábel zapojených bez riešenia tak to bolo o niečo lepšie ale aj tak to vypadávanie porád te mi

Chcem radu sustí mi stále radio v octavii už som vymenil celu antenu auto elektrikár mi vymenil tu koncovku čo je na streche a dal mi pri rádio aj nejaký predzosilovac aby posilnil zvuk a je to ešte horšie keď som mal antenny kábel zapojených bez riešenia tak to bolo o niečo lepšie ale aj tak to vypadávanie porád te mi

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...