Přejít na obsah

Prosím o radu

Miqk

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

S přítelkyní jsme se rozhodli koupit Škodu Octavii II facelift 2.0 TDi RS. Je tam CR vstřikování a DSG automatická 6ti stupňová převodovka. Rok výroby je 2011 a to auto je fakt nádherně udržovaný. Exteriér je modrá metalíza a má najeto 190.000km dotažená z německa. V 180.000 km byly dělané rozvody atd. vše je servisované až do konce prodeje, ukazoval nám servisku. Auto je nebourané. Chtěl bych se zeptat na to jestli to má cenu kupovat když bydlíme v Pardubicích na sídlišti? Každý mi říká, že se to teď krade více jak OC I, kterou mi shodou okolností před 3 lety ukradli z parkoviště byla to stříbrná 1.9 TDi 66 KW. Myslíte, že by stačilo pár zabezpečovacích prvků jako je defend lock, zamykání volat/pedál, nainstalovaní nějakého tlačítka pro vypnutí čerpadla atd.? Máte někdo nějaké zkušenosti co do toho dát, aby mi to ty parchanti neukradli? Další možnost garáž a Sherlog R plus.

Prosím a zároveň děkuju za názory, je to auto mých snů hrozně rád bych ho měl, ale zárovéň po své zkušenosti se bojím.

Hezký den Michal S.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...