Petr.B Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Zdravím pánové, měl bych dotaz. Potřebuju nejak připevnit boční plastové kryty (ty které drží hlavní spodní kryt). Každý z tych krytu je připevněny na dvou sroubech na rámu, co nechápu je proč jsou na tych sroubech hrubší zavity, normální matky se vůbec nechytnou. Pred tim ty krsty drzely jen asi na dobre slovo. Řešili jste to už nekdo? Dají se sehnat nějaké originální matky nebo s tím jde nějak vym*dat? Jinak octa ASV 2001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Tam zadna matka neni. Ty plastove nosniky ke karoserii drzi toto: http://www.skoda-dily.cz/eshop/N90335005.html :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 todle drží i tepelnej štít vejfuku a tam to řešim následovně velkoplošná podložka plus naklepnout pětku matičku a dotáhnout ještě se mi nestalo že by to upadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 To vím že originál tam je tato podložka, ale tohle se řešení se mi moc nezdá, proto mě zajima jestli to tady někdo nevyřešil nějak lip? Ale pokud říkáte že ne tak tam vrazim to co tam má být ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.