Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

Kryt budu taky muset koupit mám jen malý co je na benzínu, tak ho vezmu možná taky, ale myslel jsem spíš co za materiál tlumení jsi použil :)

To víš s jídlem roste chuť TSi to není :D a hlavně na dálnici dost točí tak třeba to bude i tam znát :)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Jasný v pohodě, vezmu zas něco z Ahifi.. :) ale teď si asi dám chvíli pauzu se sypáním do auta :D

Ale ještě jsem vyměnil preventivně regulátor napětí v altíku, jelikož jsem měl nižší napětí než bych chtěl :D už je to po výměně ok a hlavně na dobíjení je připojenej dálkový start který po naskočení dobíjení vypne startér a už to vypínalo se zpožděním a nechci si dobrovolně ničit startér :)

post-23904-0-44394500-1497206943_thumb.jpgpost-23904-0-68161700-1497206959_thumb.jpg

+ nový zadní tlumiče Bilstein B4, už se to celkem houpalo a v zatáčkách to nedrželo, ale bylo to pohodlný teď to bude zas tvrdší, jak s tím šlo zahoupat rukama tak už to samozřejmě nejde skoro vůbec... :D

post-23904-0-62347800-1497206986_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lukas605: Já je právě mám na 1.6 vzadu a vše OK, ale přední šli rychle pryč nedalo se s tím jezdit, jelikož sada co se prodává nerozlišuje motorizace ale jen lift/combi a na lehký motor je to nepoužitelný, uskakovalo to na dírách a bylo cítit vše jako by to mlátilo přímo do kastle vůbec to nepružilo rukama to nešlo ani zhoupnout :D ale mám je právě doma schovaný že je časem dám na dvoulitr kam pasují, jsou shodný s naftou... na 1.4/1.6 je o pár mm užší pístnice jak jsem pak zjistil když jsem koupil KYB (ti to rozlišují...) :) co se tobě na nich nelíbí ?

Martin_TDi: Díky ;) jojo bude to ok, po dnešní první jízdě super změna už se nehoupu :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo ták, myslel jsem že je máš i na předku, blbě jsem to přečetl :wallbash: jojo je to jak píšeš :), mě ten zadek teď úplně vyhovuje krásně to drží... ale je fakt že tam mám zátěž v podobě LPG nádrže místo rezervy... :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak hlásím 130tkm najeto a nějaké info :)

Vyměněna spojka - několikrát spálena couváním s naloženým vozíkem do kopce apod. no dávám jí prostě na prdel, takže už brala celkem vysoko a to se mi nelíbilo :D ležela mi doma cca půl roku i s origo olejem do převodovky a konečně se dočkala výměny :)

A začaly kopat brzdy, klasika.... maličko cítit to je už delší dobu, nevadilo mi to, teď se to ale zhoršuje a vůbec už se mi to nelíbí... :( takže asi proběhne upgrade na 288mm......

Odkaz ke komentáři

Martin_TDi: Pravda už jsem s tím párkrát jel a je to pěkný rozdíl, ale říkal jsem si že to s těmi 280mm ještě zkusím ale asi to fakt nemá smysl :D

Avanti: Budu tam dávat ty větší brzdy u těch problém s tím že by začaly kopat nebývá tak často, navíc silentbloky jsou oproti druhé oktě krásný nepopraskaný, tak nemyslím že by to bylo nutné... :) nebo jsi taky řešil kopání těch 280mm brzd a ty silentbloky pomohly ? :o já na 1.6 měnil všechno na předku dokonce i náboje a stejně to zas začalo i když po delší době.. :D jen ty SB nápravnice jsou původní ale už jsem to vzdal...

Odkaz ke komentáři

Právě že ty silentbloky jak v ramenech (klasika) tak v nápravnici hodně pomůžou. 288čky si dej, to ti jenom schvaluju, i těch blbých 8mm na průměru poznáš a jak se říká: CO NEUBRZDÍŠ, TO NEUKECÁŠ.

Já jsem na jedničce nechal ty 280tky, udělal jsem všechny silentbloky (puky do ramen jsem dal plný) a vše OK.

Samozřejmě záleží na stylu jízdy, někomu nepomůže i kdyby to zavařil na tvrdo a stejně budou brzdy kopat (neber to osobně)

Odkaz ke komentáři

To je fajn že máš klid, tak možná to ještě pokusně udělám na 1.6 ještě jako poslední krok když se mi bude chtít na zkoušku :D

Ono to není o tom průměru to je malý rozdíl ale spíš o ploše kterou má deska a kotouč na 288mm brzdách a na 280, desky jsou o dost delší a širší, kotouč má brzdnou plochu až k náboji a není tam mezera, takže je to dosti znát, už se na to těším :)

Já jsem si říkal že je to v nohách taky, jelikož jim dávám dosti kouř občas a s vozíkem ani nemluvím :D nicméně s 1.6tkou jezdí už dlouho ségra a udělá to vždy po cca stejných kilometrech znovu tak jako mě, jen se ten interval o nějaký kilometry posunul protože jezdí klidněji, takže nechápu proč to dělá a asi ani nepochopím tak jako spousty dalších co s tím laborovali... :(

Odkaz ke komentáři

Přesně tak :) myslím že se na STK nebude problém (ťuk ťuk), pak dám vědět :)

No chtěl jsem že koupím jetý nechám to opískovat, dám tam nový ložiska, zrepasuji třmeny, koupím kotouče desky, natřu a nahodím na auto a budu doufat že bude vše ok, ale nakonec jsem se rozhodl že to nakoupím nový a bude.... :D

Těhlice a držáky třmenu sice Čína, ale čínských těhlic jsem už montoval více a mám dvě i na mojí 1.6 kde jsem měnil 256 za 280 a není žádný problém tak jsem je vzal i teď...

S tou nápravou to je blbý, co objet nebo obvolat vrakoviště v okolí ? nějaká Oktule s kotouči si myslím že by se našla ne ? :)

Odkaz ke komentáři

No asi budu muset nejaky ty vrakoviste obvolat, protoze inzeratu na zadni kotouce v mem okoli moc neni.

To zni dobre s tema prednima brzdama, sice nejsem zastancem cinskych vyrobku na aute, ale ty tehlice by mohli byt tedy v pohode, kdyz s nima nemas na druhem aute problemy. Brzdice budou tedy novy origo? Nad tema prednima brzdama taky premyslim, chtel jsem je menit za vetsi uz loni, ale nakonec jsem koupil novy 256mm brzdy, ale ta myslenka 288mm me porad nepustila, hlavni ted jsou pro me ale zadni brzdy, protoze ty zadni bubny uz me fakt s.rou, porad jsou s nima nejaky problemy :(

Odkaz ke komentáři

Jojo zkus to já myslím že se něco najde :)

Já taky ne ale tohle je výjimka třeba čep ložisko apod pohyblivý části to bych nevzal nechci to měnit každý měsíc :D, třmeny jsem vzal TRW, Šrouby držáku třmenu origo, ložiska FAG, náboje Vaico, kotouče+desky Textar, snímače ABS Delphi a krycí plechy nevím kdo dělá ale je tam psáno Německo tak uvidíme co dojde :D

Jinak já zas na 1.6 mám bubny a akorát jsem vyměnil kompletní vnitřek když jsem Oktu koupil a od té doby jsem na to nesáhl a není problém naštěstí, ale účinek 00 nic samozřejmě :D

Odkaz ke komentáři

Jak říkáš a kdo si počká ten se dočká :D, taky myslím že budu spokojenej, ono stačí když jedu s 1.6 kde mám 280/buben a už to je rozdíl proti 280/232 :) natož s 288/232 to už bude jak píšeš pekelný rozdíl v účinku :)

Nicméně jsem dnes zjistil že moje jemné pokopávání a přenos na volant ve vyšší rychlosti je úplně nic proti kamarádovi co má Golfa 4 s kopajícím pedálem a vibrujícím volantem takže jsem v klidu :D s tím se nedá normálně s klidem jezdit to je úplná hrůza :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...