mikone Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Zdravím. Potřeboval bych prosím poradit. Všimnul jsem si, že u levých klapek horizontální regulace směru vzduchu ze středních výdechú (ty nad rádiem) asi nějak upadnulo táhlo ovládání. A potřeboval bych poradit jak demontovat ty výdechy abych se dostal až dozadu k té regulaci směru a opravil to tam. Octavia 1, 2004, Elegance, manuální klimatizace. Díky moc. (snad je to naspaný pochopitelně :-D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 podívej se tady http://www.skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-ofuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Březen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Díky za odkaz. Je hotovo. Byl to teda děsnej porod dostat ven ten prostřední ofuk,kamsi do ůtrob auta mi zapadla jedna pružinka :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 porod? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Horní strana mi šla odcvakat docela dobře, teda poté, co jsem přišel jak na to, hrana té pružinky šla vidět tak stačilo mezi pružinky a rám dát 4 šroubováky a horní hrana vyskočila ven, ale dole něšly ty pružinky vidět tak nebylo kam dát šroubovák tak mi to trvalo asi hodinu než sem to dostal ven, nadřenej jak kůň, ruce bolavý ale podařilo se :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 musis to skusit az kym neprides ako na to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.