mysak44 Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Dobrý den, už párkrát se mi stalo, že mi motor spadnul do nouzového běhu, a rozsvěcelo se spousta kontrolek: spirála, olej v motoru, protiskluz, baterie Tak jsem to dal na diagnostiku a byla tam zapsána chyba: P0322 - Vstupní obvod snímače otáček motoru - není signál - přerušovaný Může mi někdo poradit o jakou závadu se jedná, a co mám vyměnit, děkuji Aleš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 No píše to snímač otáček. Tak bych začal u něj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Skontroluj kabeláž u startéru v husim krku. Já měl to samé a mel jsem tam prodrene dva dráty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 No udělalo mi to v lednu, pak 2 měsíce nic a zas až teď, ale to už kazdou chvíli. Na ty kabely mrknu, a kde tyštak najdu ten snímač otáček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Za olejový filtrem ten musí celý dolů přístup na prd. Já ho měnil 2x než jsem zjistil tu kabeláž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Tak dráty jsem kontrolovat a jsou v pohodě. Ale tudle mě nechalo na cestě, už jsem ho nenastartoval, tak skončilo v nejbližším servise co se zabývá autoelektrikou. Tam mi vyměnil čidlo otáček motoru g28 a přehrál novější software v řídící jednotce, zkoušel to a řikál, že je to v pohodě a už to nedělá. Když jsem ze servisu odjížděl tak mi po 300 metrech auto znovu slabě cuklo, už jsem se tam ale nevracel. Auto sem už potřeboval, bylo tam víc jak týden. Do nouzáku to zatím nespadlo, ale to jemné cuknutí při jízdě se opakuje, diagnostika už nic nehlásí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vitekzeman Odesláno Prosinec 31, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2021 Přišel jsi na tu závadu? Dělá mi teď také a nevim vůbec co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Srpen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2022 Nepřišel jsem na to. Samo mi to nakonec přestalo dělat. Ale začal sem ten motor víc h*nit do vyšších otáček.Odesláno z mého MI CC 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.