milan347 Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Čau lidi sice to je je nějaký ten měsíc co jsem si koupil Octavii II, 1.6TDi přesněji 4.4.2015 ale řekl jsem si proč se s váma nepodělit o ten strávený čas a utracené peníze. :D A proč zrovna tato Octavie mi padla do nosu?.. Zrovna jsem sháněl auto za rozpadajícího se Megana a jelikož ji zrovna přivezli do práce a já šel okolo tak jsem se zeptal kolik má najeto a kolik za ni chce.. odpověď byla že má najeto 42 256Km a cena 2.. ...Kč tak jsem neváhal a šel si ji koupit. :D A další důvod je i ten že se mi Octavie II FL strašně líbí. :D Tady jsou první fotky vozu před vším co jsem na ni začal dělat. Po pár týdnech mi odešel kompresor na klimatizaci, ale to jsme ukecali na Škodovku která zaplatila polovinu a zbytek jsem dal prodejcům zaplatit Netrvalo dlouho a Škoda utrpěla první škodu... vyhýbal jsem se pošťákům a nevšiml jsem si že mám napravo tak blízko živí plot a dopadlo to tak že jsem jím odřel celí bok auta Naštěstí to šlo na havarijní pojištění tak ještě ten týden jela do lakovny :) Hned další investice byla do Chipu který by měl zvednout výkon na 99KW a 317NM. Nebyl jsem na brzdě tak nevím kolik má ale jede to o dost líp jak před tím. :) Nedávno se dočkala výročí tak jsem trochu zainvestoval do vozu ;) Led osvětlení SPZ, interiéru a Led žárovky do denního svícení... Montáž kaslíčku na brýle, loketní opěrky a rádia ;) K rádiu mám i couvací kameru ale na ni ještě nebyl čas... Jako další větší investice byla do kol... rozhodoval jsem se mezi 17" a 18" ale jelikož jsem usoudil že ty 18" jsou na mě už moc tvrdý a já jezdím tak jak jezdím proto 17" byla jasná volba. Potom už záleželo jaké... koukal jsem na Ronalácké kola ale žádné mě nezaujali tak proto jsem se rozhodl o originály ze Škody Oct III RS. No a jako třešnička na dortu se mi před týdnem povedlo rozbít čelní sklo od odraženého kamínku z protijedoucího auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 (upraveno) Vítej:) moc pěkná. Jaké úpravy máš naplánované do budoucna? Jinak brýle mám ty samé:-D z NATO z ostravy. A kola máš podle TP nebo ne? Upraveno Březen 26, 2016 uživatelem kugler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 No jako první půjde na výměnu skla :D úpravy budou v osvětlení interiéru něco jako má Kajman, montáž couvací kamery, natažení kabelů pro druhou (vyjímatelnou) baterii do kufru, mračítka, znaky, výměna volantu, řadičky a ruční brzdy, časem xenony a časem příjdu na něco dalšího ;) Jinak kola jsou stejné jako v TP jen mají jiné ET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Co jsou zač ty ledky na denní svícení mam zálusk na jedny ale podle všeho je k tomu potřeba odpor kvůli chybám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Co jsou zač ty ledky na denní svícení mam zálusk na jedny ale podle všeho je k tomu potřeba odpor kvůli chybám Já mám přímo tyto ledky http://www.aliexpress.com/item/2-x-High-Power-LED-Daytime-Running-Light-No-Error-for-Seat-LEON-Alhambra-Leon-Cupra/32468327527.html a už mají odpory v sobě proto nehlásí chybu. Cena je dobrá jen mi to domů šlo asi měsíc a půl :) ještě pár fotek z dneška ale svítilo hodně sluníčko a já to fotil telefonem -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Tak jsem včera ještě kódoval ;) to je asi jedniné co jsem dokázal rozchodit :D ještě v úterý budu muset nějak rozchodit aby svítily blikače jako parkovačky jestli to půjde a pak se můžou kupovat mračítka a znaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Ja mam z ali osvětlení spz a dobre chybu nehlásí dokonce i světla do zpátečky a ty jsou taky v poho jen jsem neměl důvěru v ty pro denní svícení, viděl jsem totiž s odporem co se dával mezi konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Já je mám taky z Ali, původně na couvání, tam to ale hazelo chybu, ale v denních je to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 hezká octávka, kola ji moc sluší :) jak si spokojený s tím 2din radiem ? to je Fake columbus že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Ty co mám v denním svícení jsou v pohodě zatím žádnou chybu nehlásí a svítí vážně skvěle. Díky Košine :) to rádio je čínský ale jsem s ním spokojenej je na 2 USB-čka takže na jednom mám hudbu a druhá je na filmy za nedlouho tam připojím couvací kameru a už nebude žádný odřený nárazník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Jak jsi spokojený s chipem? Je to hodně znát že jsi tomu zvýšil výkon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Jak jsi spokojený s chipem? Je to hodně znát že jsi tomu zvýšil výkon? Je to dost velkej rozdíl jelikož máme v práci bez něj tak ta vůbec nejede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Kolik jsi daval za chip? Mám též 1.6 TDi 77kW CAYC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Pekny kombik :) Co to je za vybavu a rocnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Kolik jsi daval za chip? Mám též 1.6 TDi 77kW CAYC Chip mám od společnosti http://www.autochip.eu/ a stálo to kolem 4000 Kč Pekny kombik :) Co to je za vybavu a rocnik? Hele výbava to byla obyčejná :) byla to jedna z prvních Oct II, FL 2009 byla jako služební vůz ale záložní když byl nějaký v servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Ahoj pekna octavka ked budes tahat kabel ku kamere tak natiahni aj napajaci.ja ked som mal napajanie priamo od spiatocky tak mi skakal obraz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) Presne tak, mne takisto ;) No vybava to je asi ambiente (podla vzoru na sedackach), tie obycajne nemaju stropne svetlo vzadu, ani climatic, ani zatvaraciu schranku na pristrojovke a uz duplom nie maxidot :D Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Ahoj pekna octavka ked budes tahat kabel ku kamere tak natiahni aj napajaci.ja ked som mal napajanie priamo od spiatocky tak mi skakal obraz ;-) Díky za info na tu zpátečku jsem to chtěl dát :D jak to hoši doporučujete? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Natiahni kabel od radia pri zadnom svetle supni relatko ktore ti bude spinat pri zaradeni spiatocky aby ti kamera nefrcala stale :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) Mne to robil elektrikar, tak som nechcel trepnut somarinu :D ...ale tak nejak to mam aj ja. Pri pravom svetle mam rele a tahane od radia :) ...kamera mi blbla len pri nastartovanom motore. Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Robi to kontrola prasklych žiaroviek preto to robi po nastartovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Chip mám od společnosti http://www.autochip.eu/ a stálo to kolem 4000 Kč Hele výbava to byla obyčejná :) byla to jedna z prvních Oct II, FL 2009 byla jako služební vůz ale záložní když byl nějaký v servisu. A nějaký problém s chipem? Já už mám najeto 157300 km tak si říkám zda ano či ne, zda tím něco nezkazím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Dík za info zrovna jsme to řešili v práci proč po nastartování nejde u yetiny tak už jsme zase o něco chytřejší A nějaký problém s chipem? Já už mám najeto 157300 km tak si říkám zda ano či ne, zda tím něco nezkazím Já bych se toho nebál hlavně se to auto úplně jinak jezdí a nemusíš ho tolik točit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 To ty odreniny z toho kere byly fakt tak hluboky ze se kvuli tomu cela pulka lakovala? Ja kere nabiram celkem casto a vzdycky jsem to zatim rozlestil. Prijde mi todocela skoda, pri pripadnem prodeji se bude blbe ukecavat ze to nebylo uplne rozborene, rozhozena barva a proste to neni ono :( Jinak ale pekny :) (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 On ten bok byl odrenej a poskozenej z dřívějška jak někdo otevíral dveře... Tak tam byli 4 místa skoro bez laku a bez barvy. Navíc tam byla jedna nebo 2 větve co šly hluboko ale na fotkách to není moc vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 A jak jsi to hodil na havarijní? Jsem na tom podobně :-( Parkoviště a podobně... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 A jak jsi to hodil na havarijní? Jsem na tom podobně :-( Parkoviště a podobně... :-( Normálně jsem jim zavolal kdy a jak se mi to stalo zeptali se mě vždy byl nějaký svědek a jestli se stala škoda i na cizím majetku řekl jsem ze ne a pak se se mnou sešel likvidátor kterej se mě na něco zeptal a nafotil si to. Potom to měl na starost servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Tak dnes mi po delší době přišel další balíček se spoustou diod, odporů, kabelů a vypínače :D Jako první bych se pustil do osvětlení kufru a pak bych začal tahat kabely do kufru na lednici a přídavný akumulátor... když už budu mít rozdělané prahy tak rovnou natáhnu kabely k zadním repro aby je pak stačilo jen připojit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan347 Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Tak jsem se dneska pustil do montáže kabeláže k přídavnému akumulátoru rovnou jsem natáhl kabely k LZ reproduktorům, namontoval jsem couvací kameru, natahal kabeláž a nakonec jsem vytvořil i jednu LED lampičku na osvětlení kufru. :D Kabel na akumulátor... Kabely k repro... Kabely ke kameře... Montáž kamery s relátkem... A po celém dnu finále... :D Až bude tma tak dodám fotku jak je v noci vidět s tou kamerou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twety69 Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Koľko ta vyšla ta kamera? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.