Hynek Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 dodělal jsem ještě jednu lampičku nad zadní sedačky. Docela mi tam chyběla - fotky jsou na vyliž (HTC), ale vzít foťák si nikdy nevzpomenu. Máme umyto (teda měli jsme :lool: ) A minule mě příjemně překvapila spotřeba. Docela jsem to metal, asi to auto věkem zraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 trochu to tady oživím snížení viz foto. Kolega mi dovezl paletu zboží a říká, jestli jsem se zbláznil, že to nemám šanci odvést. Tak na něj překvapeně koukám a s argumentem "co blbnete, vždyť to je Octávka, ne žádnej sráč" jsem to tam naházel a hajdy 200km napříč čechama Dovlekl jsem domů nějaký haraburdí, takže sháním černý koberec Naětěstí bydlím sám, ženská by mě asi občas vykostila :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 jedna blbá z telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Přejetý olej servis + přejetý rozvody + filtry Doma spousta dílů na auto - nový tažák origo od Profsvaru, nekompletní sada výhřevů sedaček, osvětlené clony z Bory a nějaká další drobotina, tlumení Ale prostě není čas rozhodit na týden auto, sakra! Od června dostanu pracovní auto, bude víc času na všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Zdar kolego, pěkně pokračuješ. Chtěl jsem se zeptat na ty sluneční clony. Sháním na liftback, ale na aukru maj docela pálku za dopravu. Za kolik by jsi sehnal na OI liftback? Potřebuju kvůli dětem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Přidávám se. Taky by se nám hodily kvůli synkovi. OI liftback :D Ve škodovce za to chtějí 2400,- a ještě si nejsem jistej jestli je to na OI nebo OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ve škodovce k tomu je ale i na zadní okno. Ty co se prodávají na aukru tuším za nějakých 1100,- jsou jen na boční okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Teď k tomu nemám přístup, kdyby toho bylo víc, tak by se nějaký 200 na sadě ušetřit dalo. Jinak clony doporučuji, musel jsem trochu doladit ty úchytky, ale jsou fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 to by bylo dobrý, a ty jsi to kupoval přes aukro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 nn, pohybuju se občas pracovně po Polsku a měl jsem to od místního překupníka. Vzal jsem jich víc pro známé co chtěli a dostal jsem z něj o něco lepší cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 tak to jo, a kde v polsku se to dá sehnat? Já jsem z Náchodska a jezdím do polska docela často na nákupy a výlety... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Přírůstek do stáje, tak konečně si Octávka aspoň lehce vydechne. Momentálně mám 3 auta a jedno služební a bydlím sám, tyvole, asi bych to měl zredukovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Gratulace ke služebáku, to je vždy nejlepší auto i když renault není moje krevní skupina. Nestaráš se o servis a jen jezdíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 jj, je to tak. Ale trochu mě omrdali a nedostal jsem slíbenou výbavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 "Trochu" obsáhlejší servisní akce za "málo" peněz Rozvodová sada INA Vodní pumpa Graf Mikrořemen Gates Napínák mikrořemenu s tlumičem INA Vodící kladka mikořemenu INA Náplň chladiče Olej+filtr (Magnatec diesel 10W40) Filtr vzduchový Škoda Filtr pylový VIKA Ještě zbývá dodělat: Bočnice krytu pod motorem Manžeta poloosy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Pěkná údržbička, je vidět, že se dobře staráš !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Dnes vyměněna manžeta vnitřního kloubu poloosy. Uděláno bez vyndání poloosy, to byla panečku prácička :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Není rychlejší radši tu poloosu sundat a vyměnit manžetu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 jo, ale nebyl ten velký klíč. Vždycky si ho půjčuju od kámoše a včera byl pryč Ale tak co, operace se povedla, pacient přežil. Ale práce tak o hodinku delší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Tak hlavně že se Ti to doma podařilo a nemusíš s takovou věcí do servisu jako někteří jiní, co umí auto akorát umýt a vyleštit! To zase já ocením mnohem víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Heleee ono to umýt a vyleštit taky není jen tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Leštění je kumšt, o tom žádná, ale když to zvrzneš, tak se zase tolik nestane, jako když neutáhli pořádně matici na náboji (to se povedlo jednomu servisu na mém Subaru). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Jezdím si vesele služebákem, tak nemám takový nájezd a nic moc nedělám. Ale abych to tady trochu oživil pár fotek z autodovolené Výročí jsem nevyfotil, tak aspoň takhle. To číslo je trochu děsivé Na dovče bylo Octávce teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Tak Km už máš moc pěkné , ale ta teplotka by na mě byla moc ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Km jsou krásný :) Já mám už 310 800 a nějaký drobný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Teď mi ty km moc neskáčou (loni jsem dal skoro 50t km). Momentálně je auto druhý týden v garáži. Mám služebáka a ještě jezdím Golfíkem. Octávka je na dlouhý tratě a dovolené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 O víkendu jsem měl trochu času, tak jsem začal další "lifting" Část komponentů A začala rozborka, přes týden jsem v cizině a auto stojí doma rozdělané. Vyhození původního interiéru zabralo necelou hodinku a půl, bych se tím mohl pomalu živit Další fotky doplním po víkendu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Pěkně ses rozjel. Jsem zvědavý co bude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.