Kolage Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 taky všechno nej, at se daří :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 VŠECHNO NEJ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 alles gute! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 taktéž přeju všechno nejlepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Díky moc chlapi, sorry, pár dná jsem tady prakticky nebyl - nestíhačka... Ale Octa je od pátku na letních, obuto GoodYear Optigrip 205/55 R16 a zatím spokojenost... Auto je špinavý, takže zatím fotka není a asi ještě chvíli nebude, musí se to po zimě vyleštit a navoskovat a buď nemám čas a nebo je hnusně... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak doufame, ze uz cas mas, tak val ven, je tam hezky a umyvej :palec: Tesime se na fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Včera v noci jsem pelášil domů z Ruzyně... by mě zajímalo, pokolikáté tam to číslo je :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Přes zimu jsem si pořídil wapku a tak trocha mytí a fotek na letních kolečkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Jak jsi to udělal, že máš celý auto tak od pěny nebo to dokáže ta wapka? Jinak jak kolečka, tak i autíčko moc pěkný :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 tahle vecička jmenuje se to HD lance a za použití správného snow foam šampónu to takhle hezky sněží a tady je trochu extrémnější video (nevím jak to sem vložit přímo): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Díky za odkaz, no začínám silně uvažovat, že si něco takovýho k wapce pořídím :( , jen bych měl ještě otázečku, po takové aplikaci se musí auto ještě vyčistit houbou že? Nebo to stačí potom jen opláchnout wapkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Využití to má dvojité, buď jako předmytí nebo pravidelné, každotýdenní mytí. První je dobré pokud máš šíleně špinavé auto a nechceš mít ty mikroškrábance. Pěna špínu odmočí (na rozdíl od vody která jenom teče dolů) a tlakem wapky to po pár minutách opláchneš. Ale stejně na tom zůstane takový šedý povlak, který to pak chce vzít houbou. A druhé, pravidelné mytí je pohoda, zabere pár minut. Bez kontaktu ruky s vodou to pošplícháš sněhem, tlakem to smyješ a máš hotovo, auto čisté :( Samozřejmě to není úplně samospasitelné, ale funguje to a baví mě to, auto skoro pořád čisté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 tak to s tebou musím souhlasit :D je to suprová věcička :( taky mě umývání tedkom baví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Využití to má dvojité, buď jako předmytí nebo pravidelné, každotýdenní mytí.První je dobré pokud máš šíleně špinavé auto a nechceš mít ty mikroškrábance. Pěna špínu odmočí (na rozdíl od vody která jenom teče dolů) a tlakem wapky to po pár minutách opláchneš. Ale stejně na tom zůstane takový šedý povlak, který to pak chce vzít houbou. A druhé, pravidelné mytí je pohoda, zabere pár minut. Bez kontaktu ruky s vodou to pošplícháš sněhem, tlakem to smyješ a máš hotovo, auto čisté :( Samozřejmě to není úplně samospasitelné, ale funguje to a baví mě to, auto skoro pořád čisté. Díky za vysvětlení, moc se mi tato věcička líbí a když to tak usnadní mytí, tak do toho asi půjdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 jj, na ebay to nevyjde tak draho jako u detailingových serverech v CZ... ale chce to ještě správný šampón. Zatím používám od Nilfisku, který jsem si koupil s wapkou, ale chci koupit ValetPro. Měl by váce sněžit, nestékat... Já na detailing a leštění nejsem, ale mám rád čisté auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Tak jsem se podíval po českých internetových obchodech a musím říct, že ta cena je teda mazec, jsem myslel že to stojí kolem 1000,- :) , dávat za takovou věc 2000,- a více se mi teda moc nechce a na ebay nenakupuju :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Mě se to povedlo sehnat na ebay v GB celkem za 1400... Přes jiné fórum, kam chodím to vyřídil jeden ochotný týpek a došlo mi to bez starostí domů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Tak 1400,- bych ještě skousl (ale to už je na hraně), no určitě ještě pohledám a popřemýšlím, protože se mi ta věcička opravdu líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Při výběru si dej pozor, protože se to dělá jenom na některé typy a značky wapek... Já mám Nilfisk, takže to bylo v pohodě, ale na nějaké méně známé výrobky by ta koncovka asi nemusela pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Díky za upozornění, právě že jsem si všiml že je více druhů koncovek... Já mám obyč. wapku (cenově do 2000,-) a ta má asi i obyč. koncovku (viz. foto), co to je ale za druh nevím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Při výběru si dej pozor, protože se to dělá jenom na některé typy a značky wapek... Já mám Nilfisk, takže to bylo v pohodě, ale na nějaké méně známé výrobky by ta koncovka asi nemusela pasovat. tuhle značku mám taky suprová mašinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 JJ, jsem s Nilfisk spokojen i když to nebyl levný špás. Jinak si myslím, že si si z koncovek na HD lance vybereš vhodnou pro Tvoji wapku, viz obr.: A pak už jenom sehnat někoho, kdo Ti to doveze do CZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Jedna svatební ze včera (ženil se kamarád)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Akce předminulého týdne těsně před dovolenou Úterý: dojíždím domů z práce a něco hučí při rejdu. Chybí olej v nádobce na servo. Po dolití zase trochu ubývá. Středa: stále hučí, lehce ubývá. Hodím na zvedák, cvaknu objímku na řízení a vyvalí se na mě všechen chybějící olej z nádobky. Volám Sebovi, naštěstí má skladem a dokonce origo VW. Čtvrtek: Sebo odesílá Pátek: ČP doručuje ohromnou krabici. K večeru jdu do garáže, zvedám, demontuju první věci. Sobota: demontuju, kleju, zalamuju šroubek od stabilizátoru. Nápravnice venku, nové řízení na místě, odvrtán zalomený šroubek, nový závit a šup s tím zpět do auta. Chybí mi matka na kulák která se mi nepovedla zachovat, prohrabuju dílnu, nacházím kdesi cosi, kdovíco s bůhvíčím ale to co potřebuju nemám. Neděle: matičku má kamarád, utahuju kulák, konečná kontrola utažení šroubů, nová servokopalina origo Škoda a odvzdušnění. Auto je na kolech, volant jde výrazně lehčeji. Dovaření jedné konzolky u katíku u kámoše a pak už jenom cvičná projížďka cca 60km - naštěstí dopadla dobře. Pondělí: ráno geometrie a hajdy do práce. Večer na pár hodin uléhám, vstávám ve 2 a ve 3 hodiny vyřážím směr Chorvatsko... Ufff, takových nervů před dovčou. Když vidím kolem 15. hodiny v Senj moře, tak se konečně uklidňuji. Ale dovolená dopadla skvěle, užasný relax na 8 dní, řízení šlapalo 2,5 tis km bez zaváhání, tak snad bude zase na chvíli klid... I když, občas se mi možná ozývají poloosy a tyčka od stablíku je skoro KO... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Ty jo, tak to jsi stejně šikula že ses do toho pustil sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Trochu to tady oživím. Měl jsem trochu času, tak jsem trochu popracoval na autě. Dodělání ostřikovací trysky z O2 do předface brzdového světla. Prosakovala mi voda motorkem, tak jsem to ani neopravoval a hodil jsem to do světla, jak to je popsáno v návodech. Dodělány hagusy. Dlouho jsem uvažoval, jestli to tam dát nebo ne, nakonec ano. A hned druhý den mi nějaká chmatácká kurva ukradla kolo, takže na nich nemám co vozit. No, ale vypadá to lépe, auto je takové dospělejší . Mám předface, tedy nedostanu vystřelováky bez kompletního překopání komfortního systému. Měl jsem MAXICAR 686, ale jak to tak bývá, rozlomil se a používal jsem to jako přívěšek na zamykání. Tak jsem koupil obal origo VW, vybrosil všechno možné, vypolodložil, upravil a hurá, konečně mám pořádný klíček. A jako poslední, mám doma už asi půl roku zadní kotoučovku. Tak jsem to rozdělal, třmeny jsem natřel šedým Hemeritem, nechal preventivně líznout kotouče, osadil nové desky, dneska složil a snad do týdne bude na autě. Jinak samozřejmá výměna oleje, jako vždy, Magnatec diesel 10w40 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Pekne jsi na ni zapracoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 chlape, ty jedeš, jen tak dál :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Sháním kolečka, viz podpis. Tak kdyby někdo věděl za nějakou pěknou cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Dáme si hádanku, co to je nad rádiem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.