bruno128 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Pekna sada, Lehatko bude na relaxaci uplne supr. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 jj super já jsem zase ujetej na wurta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Würt je super a bez debat mění poškozený nářadí (taky si ho zaplatíš) ale tahle sada stačí já s ní dělal ještě v ČB a spokojenost jen ty torx nástavce nejsou tak kvalitní jako Würt a při hodně velký síle ruply, ale co bych za to dal mít jí v nynější práci je to všechno pohromadě a víš hned co chybí takhle když to mam v šuplikách občas něco zustane v autě a odjede mi to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Lehátko i gola super, prověřeno a spokojenost... :D Řeším co s olejem... auto je jeté původním majitelem na 10W40, já ten rok a půl také dávám také 10W40 a měním po deseti tisících, ale raději bych dával 5W40 a měnil po 15t. Co je pro auto lepší? Jinak novinky: vyměněn motorový olej+filtr, palivový a pylový filtr... Ještě mi zbývá dát nový převodový olej. Namontován nový snímač ABS a teče nafta ventilem palivového filtru, tak snad ho zítra seženu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 dej ten 5W40 a vymeny tak 12-13tisic jestli mas hodne penez, tak klidne po 8tisicich... :D zalezi jen na tobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 prosím tě nemáš číslo dílu těch TT silentbloků? na kelly to mají pod stejným číslem jako má octávka, taky aby mi nepřišly klasický.. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Bohužel číslo nemám, ale s Kelly mám dobrou zkušenost. Pokud Ti zboží nevyhovuje, tak to nemusíš přebírat. Dokonce ochotně objednají třeba tři typy jedné věci, Ty si vybereš a zbytek pošlou zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 10W40 bohatě stačí ale je to samozřejmě na Tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tak a parkovák je na místě:-) Také nový ventil palivového filtru, takže nemám pod autem louže nafty :) A včera malý detailek, koberečky od Škodovky, ale nevím jak to bude s údržbou, rychle se to špiní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jenom se zeptam... prodavaji se 2 druhy tech koberecku tyhle jsou ty levnejsi nebo drazsi? :) taky je budu kupovat a zajimalo by me, jaky typ mam v aute ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jenom se zeptam... prodavaji se 2 druhy tech koberecku tyhle jsou ty levnejsi nebo drazsi? :) taky je budu kupovat a zajimalo by me, jaky typ mam v aute ted Přesně a úplně jsou to tyhle: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_tex...nal_4_ks-505063 Za ty peníze jsem neodolal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 uz to vidim :) ve Skodovce je maji prave za 507 Kc, tak si tam pro ne skocim jen jsem chtel vedet, jestli to jsou ty PP diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 JJ, jsou to ty obyč, ale Škodovka je tam nemá nafocené... Na zimu bych rád koupil tyto, ale je to ranec :) : http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/acces...0000054%26p%3d2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 ja mam v aute celorocne ty textilni a nemam s tim zadny problem :) je teda pravda, ze vetsinou ridim jen v teniskach, v zimnich botach je mi to neprijemny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Kdo najde rozdíly? PS: mám na mysli konstrukčního charakteru (materiálního charakteru), ne jiný výhled v okně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Ja bych rek ze je jako hlavni rozdil je v radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 (upraveno) DOBRÁ VOLBA RÁDIA TUHLE ALPINKU MÁM TAKY A HRAJE PARÁDNĚ A JEŠTĚ TAM VIDÍM NĚJAKOU NAVIGACI Upraveno Duben 18, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak tak, hlavní je to rádio. Hraje lépe, svítí zeleně což je důležité:) Změn je ale víc: Alpine 9880 + hluboký kastlík pod rádiem z faceliftu + přestříkaný stříbrný rámeček držáku telefonu na černo + koberečky :) RAZTY: Jak to máš udělané s podsvícením? Když dám kontrast na minimum (noc) tak nevidím nic za přímého slunce a když přidám přes den, tak to večer ruší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak tak, hlavní je to rádio. Hraje lépe, svítí zeleně což je důležité Změn je ale víc: Alpine 9880 + hluboký kastlík pod rádiem z faceliftu + přestříkaný stříbrný rámeček držáku telefonu na černo + koberečky :D RAZTY: Jak to máš udělané s podsvícením? Když dám kontrast na minimum (noc) tak nevidím nic za přímého slunce a když přidám přes den, tak to večer ruší. TO PODSVÍCENÍ NA RÁDIU MÁM NASTAVENÉ NA MINIMUM A NEVÍM JESTLI O TOM VÍŠ ŽE SE DÁ PODSVÍCENÍ MĚNIT......BUĎ ZELENÉ NEBO ČERVENÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 JJ, jsou to ty obyč, ale Škodovka je tam nemá nafocené...Na zimu bych rád koupil tyto, ale je to ranec :D : http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/acces...0000054%26p%3d2 tyhle koberečky mám,kupoval jsem je nový za 300 jen kvůli malý dirce na zadním koberečku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Jo tak o dvou podsvícení vím. Je to prima funkce, ale jsem rád, že mám teď sladěné podsvícení celého interiéru do zelené barvy ;) Modro/červenou od VW nemám moc rád, oranžová se mi nelíbí. Opravdu jedině zelená a teď mě bere bílá. To je pecka Koberečky za 300? Hmm to by se mi taky líbilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Móóc pěknej kombík :D Taky nejsem vyznavač snižování teď jsem již po několikáte opravoval kryt motoru a nedokážu si představit že bych šel ještě níž. Ať ti kombajn dělá radost a mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Tak se mi v autě usídlil nějaký papoušek, říká si Parrot či co Já už tam ten spodek palubky snad ani nebudu dávat, vždyť se to pořád sundává. A když už jsem byl u toho, tak jsem tam rovnou šoupnul napájení antény, super věc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Nové silentbloky motoru a převodovky. Super věc, výměna opravdu pomohla, autí se chová zase téměř jako nové... Je zvlášní, že si člověk neuvědomí, že něco není v pořádku. Odchází to postupně a uvědomil jsem si to až když jsem jezdil jinou Octou... A také "nový" kompresor (fotka není) a trubko/hadice klimatizace... Příští týden jedu na naplnění, tak to snad bude zase OK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 A na závěr trocha toho tuningu EGR out... Vývod USB na z rádia pod palubku a zásuvka na skrytou nabíječku pro GPS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 To USB je dobrej nápad...... moc dobrej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Uprava konektoru USB sa mi tiež páči, len neviem či je aj konektor s káblom v zadnej časti autorádia, lebo ťahať kábel z prednej časti by malo pre mňa asi nepekné teraz mám redikciu miniUSb na klasiku a ešte aj usb kľúč, občas do toho pri radení drcnem a to sa mi nepáči, chcelo by to redukciu s 90 stupnovým ohnutím , no tú nemôžem nikde zohnať, a tak uvažujem o tomto nápade ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Samozřejmě Alpine má USB vstup ze zadní strany. Dal jsem prodlužovací kabel a tenhle konektor a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Zdravím, Dlouho jsem sem nic nedal, ale není čas na nic, natož na psaní článků. Karoserie: Nechal jsem zavařit otvory po ostřikovačích na předním nárazníku a otvor pro zámek na liště SPZ (lišta z faceliftu) + nové levé zrcátko (staré mi urazil borec z protisměru). Nárazník mi v laku vydržel týden, při otáčení u zákazníka jsem přehlédl v trávě kámen a je vymalováno, můžu lakovat znovu. Holt, za nepozornost se platí. Facelift lišta + gumová podložka Tour. Ačkoliv tahle inovace vypadá velice přívětivě, podložka mě docela zklamala, protože není snadné ji tam napasovat a při utahování mi pořád zajížděla pod lištu, vyřešil jsem to až vteřinovým lepidlem. Pokud někdo máte postup montáže, sem s ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Technika: Při kontrole spojovacích tyček jsem na půl roku starých čepech našel prasklé manžety a tím pádem i KO čep, tedy náhrada v podobě originálních dílů: tyčky + čepy Škoda auto a znovu geometrie. Když už jsem byl v té práci, tak příprava na zimu: NGK žhavičky a zástěrky (orig. Škoda příslušenství) + hák na tašku, zatím jenom jeden, ale pořídím i druhý… + nový brzdový spínač Při řešení dlouhých teplých startů jsem objevil KO plusový kabel od baterky ke startéru. Při povolování mi upadl i šroub na totálně shnilém startéru. Řešení? Originál Škoda, 11zubové Valeo a na zakázku vyrobený plusový přívodní kabel. Výsledek? Fantazie, start skoro není slyšet a asi 3x vyšší otáčky:-) BTW: za těch 30cm kabelu který spojuje baterii se startérem chce Škodovka v originále přes 2 tisíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.