Přejít na obsah

Jakási bezpečnostní funkce zámku dveří.

_neo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dnes se mi stala podivná več, prý se jedná o bezpečnostní funkci.

Otevřel jsem auto dáklovým ovladačem ale dveře řidiče se neodemkli. Zkusil jsem je otevřít zevnitř ale ani zevnitř to nešlo. Zatáhl jsem za páčku čudl vyjel nahoru ale dveře nešli otevřít. Jakmile jsem pustil páčku čudl zase ihned zajel dovnitř jakože je zamčeno. Kámoš říkla že je třeba odemknout dveře klíčem ale moje auto nemá zámky zvenku takže smůla :D tak jsem nalezl přes dveře spolujezde že zajedu do škodovky a jakmile jsme nastartoval tak se dveře odblokovali a zase začali fungovat ..

Nevíte někdo co to je za funkci a proč se to aktivovalo ??

Díky

Odkaz ke komentáři

Žádná funkce to není, ale závada. Zámek ti zůstal zamknutý v SAFE locku (špatný zámek nebo přelámané kabely) a jak jsi nastartoval a auto se asi zatřepalo, tak se někde něco pohlo a dveře se odemkly. Je potřeba prohlídnou kabely ve dveřích popř. vytáhnout zámek a podívat se na vnější mikrospínač a na tišťák v zámku, zda tam nejsou studené spoje

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem koknul do VAGU a jsou tam 2 chyby

00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice (F220) neverohodny signal

pricina:

poskozene vedeni nebo konektor

00943 vytapene vnejsi zrcatko strana ridice (Z4)

pricina

poskozene vedeni nebo konektor, chybi napajeci napeti, vyhrivani zrcatka vadne ...

Tak to vypada ze ma asi nekde zlomenej kabel kterej vede napajeni do dveri .. vite nekdo kterej kabel to je ? Resil jste to uz nekdo ??

Díky :)

Odkaz ke komentáři

S mikrospinacom to nema nic ani s kabelazou.rozober vodicove dvere,vypoj konektor z motorku stahovania okien,poriadne ho vycisti lebo ho mas zateceny a hnije ti to tam...takisto skus tahat jednotlive kable z konektoru von,niektory bude urcite uhnity,treba vymenit dany pin a mas po probleme.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...