_neo Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Ahoj, dnes se mi stala podivná več, prý se jedná o bezpečnostní funkci. Otevřel jsem auto dáklovým ovladačem ale dveře řidiče se neodemkli. Zkusil jsem je otevřít zevnitř ale ani zevnitř to nešlo. Zatáhl jsem za páčku čudl vyjel nahoru ale dveře nešli otevřít. Jakmile jsem pustil páčku čudl zase ihned zajel dovnitř jakože je zamčeno. Kámoš říkla že je třeba odemknout dveře klíčem ale moje auto nemá zámky zvenku takže smůla :D tak jsem nalezl přes dveře spolujezde že zajedu do škodovky a jakmile jsme nastartoval tak se dveře odblokovali a zase začali fungovat .. Nevíte někdo co to je za funkci a proč se to aktivovalo ?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Žádná funkce to není, ale závada. Zámek ti zůstal zamknutý v SAFE locku (špatný zámek nebo přelámané kabely) a jak jsi nastartoval a auto se asi zatřepalo, tak se někde něco pohlo a dveře se odemkly. Je potřeba prohlídnou kabely ve dveřích popř. vytáhnout zámek a podívat se na vnější mikrospínač a na tišťák v zámku, zda tam nejsou studené spoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Neo: jestlize se ti dvere po odblokovani odemknou jdou pak zamknout dalkacem nebo musis manualne cudl zamacknou a pak vylezt zase pres prave dvere? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Teď už to zase funguje normálně tak nevím. Asi se tu domluvim s nejakym servismanem pres elektriku aby se na to podival :) Kazdopadne dik za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Tak jsem koknul do VAGU a jsou tam 2 chyby 00928 zamykaci jednotka centralniho zamykani - strana ridice (F220) neverohodny signal pricina: poskozene vedeni nebo konektor 00943 vytapene vnejsi zrcatko strana ridice (Z4) pricina poskozene vedeni nebo konektor, chybi napajeci napeti, vyhrivani zrcatka vadne ... Tak to vypada ze ma asi nekde zlomenej kabel kterej vede napajeni do dveri .. vite nekdo kterej kabel to je ? Resil jste to uz nekdo ?? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 hladaaaaat... ;) mas to napriklad vo vyvesenej teme o mikrospinaci kabelaze v prechodke dveri, zamok (mikrospinace, studene spoje), ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 S mikrospinacom to nema nic ani s kabelazou.rozober vodicove dvere,vypoj konektor z motorku stahovania okien,poriadne ho vycisti lebo ho mas zateceny a hnije ti to tam...takisto skus tahat jednotlive kable z konektoru von,niektory bude urcite uhnity,treba vymenit dany pin a mas po probleme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 super zkusim ty jsi mel stejny problem ? z tech chyb z vagu to vypada za tam obcas nejde stava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 tie zatecene konektory su bolestou OI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Presne tak,aj mna to potrapilo nez som na to prisiel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.