motlja Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Čau kluci, nejde mi teplota vody na budíky, ale do ŘJ evidentně jde protože na mobilu kam se mi posilaji hodnoty z ŘJ ukazuje normální teploty. Bude to budík nebo čidlo? Máte někdo zkušenosti s výměnou čidla teploty vody? A číslo dílu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Ahoj,měl jsem to stejné u své 1,8 20 92KW,a dělá to čiflo teploty vody. Kupoval jsem originál,ale vydrželo 2 dny :D koupil jsem čínu a vše ok. U mě výměna bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motlja Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Ahoj,měl jsem to stejné u své 1,8 20 92KW,a dělá to čiflo teploty vody. Kupoval jsem originál,ale vydrželo 2 dny :D koupil jsem čínu a vše ok. U mě výměna bez problémů. Měnil jsi vlastnoručně? Popíšeš prosím jak ho vyměnit, nebo alespoň kde ho v motoru najdu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Když otevřeš kapotu, tak vpravo vedle motoru vede hadice s chladící kapalinou a je v ní tohle čidlo. Má zelený konektor. Je zajištěné takovou sponou, tu vytáhneš, vytáhneš čidlo a je to. Jen bacha, vyteče Ti i chladící kapalina, tak to nedělej na teplém motoru a měj koupenou jinou na dolití. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motlja Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Díky moc, mohu tedy použít toto čidlo? http://www.skoda-dily.cz/eshop/078919501c-dvojite-cidlo-teploty-chladici-kapaliny.html Doporučuješ dolít G12/13 nebo raději destilku? Nevím kdy byla naposledy měněná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Tak i já naprostej antitalent jsem se pochlapil :) na VAGu se ukázala chyba 17704 - závada na chladícím okruhu a údajně to dělá čidlo. Tak jsem na cc autodílech objednal origo německý za necelých 200 a hned druhej den došlo. Pročetl jsem internet abych se poučil z chyb ostatních a výsledek je ... Musí být studený motor, než jdeš vyměňovat povolit expansku a nechat ujít přetlak ale hned jí zase utáhnout tím se zamezí vytečení kapaliny . Vytáhnul jsem starě čidlo a dal tam nové a ani ne za 30 min jsem měl vše hotové a vyteklo mi jen pár kapek :) Takže když jsem to zvládnul i já tak už to zvládne každej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motlja Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Tak i já naprostej antitalent jsem se pochlapil :) na VAGu se ukázala chyba 17704 - závada na chladícím okruhu a údajně to dělá čidlo. Tak jsem na cc autodílech objednal origo německý za necelých 200 a hned druhej den došlo. Pročetl jsem internet abych se poučil z chyb ostatních a výsledek je ... Musí být studený motor, než jdeš vyměňovat povolit expansku a nechat ujít přetlak ale hned jí zase utáhnout tím se zamezí vytečení kapaliny . Vytáhnul jsem starě čidlo a dal tam nové a ani ne za 30 min jsem měl vše hotové a vyteklo mi jen pár kapek :) Takže když jsem to zvládnul i já tak už to zvládne každej :D Můžu se tě zeptat na číslo toho čidla nebo přímo odkaz? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Na tom Tvém čidlu ten kód je, zkus mrknout, jestli ho nepřečteš. Jinak u 1.8T byly myslím 2 typy toho čidla. To uvidíš, které čidlo tam máš, viz fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 koupil jsem tohle http://www.cc-autodily.cz/cidlo-teploty-dvojite-6_6 a tenhle krouzek http://www.cc-autodily.cz/krouzek-cidla-teplom-1 je to originální výroba je na tom i logo VW a audi vyrazene na tom co jsme vyndal z auta bylo napsano MADE IN ITALY což vysvětluje proč to nefungovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motlja Odesláno Duben 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Díky moc, už jsem včera objednal ze škoda díly to samé německé FEBI, vzal jsem si k tomu i "4x4 koberečky" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.