Přejít na obsah

Čidlo nebo budík teploty vody - výměna

Doporučené příspěvky

Ahoj,měl jsem to stejné u své 1,8 20 92KW,a dělá to čiflo teploty vody. Kupoval jsem originál,ale vydrželo 2 dny :D koupil jsem čínu a vše ok. U mě výměna bez problémů.

Měnil jsi vlastnoručně?

Popíšeš prosím jak ho vyměnit, nebo alespoň kde ho v motoru najdu? :)

Odkaz ke komentáři

Když otevřeš kapotu, tak vpravo vedle motoru vede hadice s chladící kapalinou a je v ní tohle čidlo. Má zelený konektor. Je zajištěné takovou sponou, tu vytáhneš, vytáhneš čidlo a je to. Jen bacha, vyteče Ti i chladící kapalina, tak to nedělej na teplém motoru a měj koupenou jinou na dolití.

Odkaz ke komentáři

Tak i já naprostej antitalent jsem se pochlapil :) na VAGu se ukázala chyba 17704 - závada na chladícím okruhu a údajně to dělá čidlo.

Tak jsem na cc autodílech objednal origo německý za necelých 200 a hned druhej den došlo. Pročetl jsem internet abych se poučil z chyb ostatních a výsledek je ... Musí být studený motor, než jdeš vyměňovat povolit expansku a nechat ujít přetlak ale hned jí zase utáhnout tím se zamezí vytečení kapaliny . Vytáhnul jsem starě čidlo a dal tam nové a ani ne za 30 min jsem měl vše hotové a vyteklo mi jen pár kapek :)

Takže když jsem to zvládnul i já tak už to zvládne každej :D

Odkaz ke komentáři

Tak i já naprostej antitalent jsem se pochlapil :) na VAGu se ukázala chyba 17704 - závada na chladícím okruhu a údajně to dělá čidlo.

Tak jsem na cc autodílech objednal origo německý za necelých 200 a hned druhej den došlo. Pročetl jsem internet abych se poučil z chyb ostatních a výsledek je ... Musí být studený motor, než jdeš vyměňovat povolit expansku a nechat ujít přetlak ale hned jí zase utáhnout tím se zamezí vytečení kapaliny . Vytáhnul jsem starě čidlo a dal tam nové a ani ne za 30 min jsem měl vše hotové a vyteklo mi jen pár kapek :)

Takže když jsem to zvládnul i já tak už to zvládne každej :D

Můžu se tě zeptat na číslo toho čidla nebo přímo odkaz? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...