Lubišek Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Zdravím vás klubáci..Mám problém na této octě,že mi občas budíky naskočej(rafičky) a při jízdě spadnou..nekdy zas na chvíli naskoči,nevíte,co bych s tím měl udělat?Kde bývá chyba..A přestalo mi jít otevírání nádrže čudlíkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 na budiky tu mas velku temu... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 co sa tyka nadrze, premeraj, ci ti ide elektrika do motorceka, tiez sa tu o tom uz pisalo. presuvam do sekcie elektro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Zkus nejprve překontrolovat všechny pojistky. Jednu po druhé vytáhni a zkontroluj. Já měl podobný problém, teď už nevím, jestli mi ručičky na palubovce neukazovaly vůbec a nebo tam lítaly a kolísaly, každopádně byla prdlá pojistka (teď už si nepamatuju která, ale vím, že jsem se divil, že ta pozice na které byla a měla na starost danou věc, že by ta daná věc měla na toto vliv) - ano pitomě jsem to napsal, ale snad pochopíte co tím myslím :) Jediné co si pamatuju (doufám, že pamatuju dobře), že to blbnutí budíků bylo díky pojistce, kde byla malá 10A pojistka - červená. S tou nádrží také, možná nějaký zkrat, který ti odpálil pojistky. Snad to bude tímto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Jak psal olisoft, doplním že víčko nádrže jsme vyřešili výměnou kabelu - u pravých zadních dveří byl drát vyšisovanej a dával zkrat na kostru, vyšmiknout a natáhnout novej. Co se týká budíků - přehřívá se brouk vzádu na budíkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.