miki339 Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Ahojte všetci. Potreboval by som poradiť, mám ŠOI Laurin rok 2003 a po naštartovaní sa mi automaticky zapnú svetlá. Denné svietenie som si urobil na Outlanderi, tam to problém nebol. Tú automatiku mi vypne elektrikár pomocou VAGu, alebo je tam nejaký modul, alebo ako? Rád by som si to urobil sám. vďaka za rady - Miki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Já mám Octu s výbavou elegance, kde mám také automatické svícení a to si mohu vypnout/zapnout vypínačem, který je vedle OBDII zásuvky (pod volantem). Já když jsem to auto koupil tak jsem pořád nevěděl na co tam ten přepínač on/off mám a pak jsem zjistil, že je to na automatické svícení. A přišel jsem na to tak, že jsem už nevím co dělal s kabeláží (nějakou opravu) a když jsem viděl kam jdou dráty od toho přepínače hned mi to docvaklo, že to bude něco se světlama a inu, bylo to automatické svícení :D Jestli to tam je od výroby, to netuším, tímto bych se chtěl zeptat s dovolením (abych nezakládal zbytečně další téma) jestli se automatické svícení dávalo do O1 i z výroby ? Předpokládám, že ale asi ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki339 Odesláno Duben 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Já mám Octu s výbavou elegance, kde mám také automatické svícení a to si mohu vypnout/zapnout vypínačem, který je vedle OBDII zásuvky (pod volantem). Já když jsem to auto koupil tak jsem pořád nevěděl na co tam ten přepínač on/off mám a pak jsem zjistil, že je to na automatické svícení. A přišel jsem na to tak, že jsem už nevím co dělal s kabeláží (nějakou opravu) a když jsem viděl kam jdou dráty od toho přepínače hned mi to docvaklo, že to bude něco se světlama a inu, bylo to automatické svícení :D Jestli to tam je od výroby, to netuším, tímto bych se chtěl zeptat s dovolením (abych nezakládal zbytečně další téma) jestli se automatické svícení dávalo do O1 i z výroby ? Předpokládám, že ale asi ne :) Ahoj, ja som tú Oktávku kúpil nedávno a staršiu, takže to tam už bolo. A to je zaujímavé, že každý mi tvrdí niečo iné. (to sa dá jedine s VAG, tam je modul, tam sú iba prepojené kontakty na svorkovnici a podobne) Na budúci týždeň príde autoelektrikár a dám mu tú automatiku odstaviť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Jasný, tak asi to budeme mít každý prostě jinak dělané a od výroby to tam není :) Nevím :) Každopádně pak dej vědět jak to dopadlo, toto mě zajímá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Tak jestli máš originál automatiku škoda, tak by mělo stačit vytáhnout relátko pro denní svícení. Je normálně v reléboxu nad pedálami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Takže ona automatika je i od výroby na jedničkových octávkách ? Takže je možnost, že mám origo ? Je tam přepínač vedle OBD zásuvky a nepříjde mi, že by to bylo dodělávané, a pokud ano tak ten co to dodělával to udělal precizně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Jako příslušenství ho škodofka dělala - http://www.cc-autodily.cz/rele-pro-denni-sviceni-1-1 ale bylo bez vypínače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki339 Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 ďakujem za Vašu odozvu - budem hľadať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki339 Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 ďakujem za Vašu odozvu - budem hľadať. No... uvažoval som a .... na konektore prepínača svetiel na pozícii č. 6 bol pripojený drát, no nemal by byť. Typol som si, že to je ovládacie napätie pre relé-automatiku. Prerušil som tento drát a po naštartovaní funguje všetko ako som potreboval. Svetlá sa zapínajú vypínačom a + kontakt k dennému svieteniu privediem od kontaktu č. 6, kde po naštartovaní je + napätie. Po zapnutí svetla vypínačom by tam nemalo byť napätie - denné svietenie sa vypne - netreba teda ťahať k dennému svieteniu na žltý vodič napätie od tlmených svetiel. Ahojte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 13, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 Jako příslušenství ho škodofka dělala - http://www.cc-autodily.cz/rele-pro-denni-sviceni-1-1 ale bylo bez vypínače. Přesně tohle rélé tam je, akorát je vyvedeno na tlačítko vedle OBD2 zásuvky, a fakt hezky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.