Branik5 Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 dobry den mam problem ked idem po dialnici tak v rozmedzi od 80 az 140 kmh pocut obcastne taky divny zvuk z prednej casti vozidla ako by s niekade tahalo falosny zvuk ale do teraz som neprisiel na to odkial to ide neviete mi s tym poradit co by mohlo byt najbeznejsou pricinou ? spodny kryt a mriezky su v poriadku je to taky zvuk ako by som trubil cez nejaky roh :D :D jedna sa o octaviu 2 facelift combi 2.0 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Branik5 Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 tak a nakoniec sa musim na vas obratit znova dufam ze mi niekto z vas aj pomoze ten aerodynamicky hluk neprestal a ako dokaz pridavam link na youtube kde sa mi to podarilo aj nahrat https://www.youtube.com/watch?v=CMGcFNGcAV8&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Vid obrazok. Medzi kapotu a masku som nalepil kusok obojstrannej hrubsej pasky. Pre overenie to prelep napr. papierovou paskou z vonkajsej strany. Ak to prestane, je to ono. Nasiel som aj prispevok kde som to riesil: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23282 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Branik5 Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Dakujem za radu ale presne to som uz aj spravil a nezmenilo sa to mam ju celu utesnenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Branik5 Odesláno Květen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 ....Vyriešene..... sposobovala to vonkajšia tesniaca guma na dverach ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 trosku sa rozpis... ktore dvere, ktora cast, co si spravil, ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Branik5 Odesláno Květen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 guma na prednych dverách, čo dolieha na blatník pri zatvaraní. Uz nedolieha, prilepit nas5 ku dveram, lebo odstava a bude pokoj. Trosku ked stiahnes okno, tak prestane momentalne. mne to robila nakoniec spolujazdcova strana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tig3r Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 to len tolko staci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Branik5 Odesláno Květen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 no ano aspon mne to pomohlo prilepena jedna aj druha strana a problem bol vyrieseny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.