burn Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 zdravím.potřeboval bych poradit s bubnovou brzdou.´včera jsem vyměnil komplet pakny,váleček a pružiny v brzdě,protože mi tekl brzdový váleček.samostav jsem při montáži vytahnul nahoru,aby se nastavil,ale problém je,že když šlápnu na brzdu,tak samostav sjede až moc dolu a kolo přibržduje.po 8 km se buben docela dost hřeje a je cítit.postupoval sem podle návodu a nepřišel jsem na nic,co by bylo špatně.jen,že samostav sjede moc dolu,ale nevím proč a ruční brzda se dohahne,jak sou roztahle čelisti.prosím o radu. děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Vymen samostavy a mas po probleme.mal som ten isty problem,potom mi jeden clen tu na fore poradil aby som vymenil aj to a mam pokoj.a mal pravdu,lebo na starych samostavoch som mal bocne zubky totalne vybrusene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burn Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 díky,ale co všechno mám koupit? jen ty klínky nebo klínky i s tou zpěrou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 V podstate stacia ti len klinky.1,50e stoji jedene a popripade rozperka 10e.ja som to vymenil vsetko a mam pokoj.samostavy boli ko ale rozperky boli este v pohode,ale aj tak som ich vymenil za nove a ten pocit ze je to vsetko nove a hlavne ze to vsetko funguje je na paradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burn Odesláno Květen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 atk jsem koupil komplet i s rozpěramy,ale stále pocituji,jak pakny přibrždují,kola se hřejí.nevím proč,při mačkání pedálu bylo slyšet,jak klíkny přecvakávají a lezou dolu.pakny jsou tudíž dost na těsno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 aj zmacknutie pedalu bolo pocut? nemas nejakeho znameho servisaka co by sa ti na to pozrel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 A ako si na tom s rucnou?nemas pridrete lana?ked si uz vsetko ppmenil,tak tam uz nie je dovod aby sa to hrialo a pribrzdovalo.skontroluj tie lana ci sa ti vracaju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Nemáš oválný bubny? To by ti kola taky mohly přibržďovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 To by citil hlavne pri brzdeni ze mu vibruje zadok,ale ktovie,nespominal nic o tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.