Guest JerryMr Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Zdravím,...mám takový dotaz : klimatizace mi vůbec nechladila.udělala se tlaková zkouška s barvou a zjist se vadný ventil.nevím jaky,ale následně se vyměnil a vše bylo o.k. klima chodila přesně do půlky dovolený v Chorvatsku.Následně opět nechladila a medium bylo pryč.je možný že během cca 2 měsíců se opět něco porouchalo?něco jiného?včera mi bylo řečeno,že to může být cokoli..od trubek,po kompresor.chci se zeptat,co nejčastěji odchází na dvouzónový aut.klimě?nebo někdo s něčím podobným?mám o II,2008,1,9 Tdi.Děkuji moc.Jerry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 nejčastěji je KO chladič, ale samo pokud tam dali barvivo, tka projít celou trasu a zkontrolovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JerryMr Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 nejčastěji je KO chladič, ale samo pokud tam dali barvivo, tka projít celou trasu a zkontrolovat Budu muset.a hlavně ne opět do stejného servisu.Moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Ahojte. Uz mi odesel drujy kompresor klimatizace. Je to asi tim, ze jsem nenechal udelat proplachnuti a nevymenil vysousec. Pls, doporucite mi nekdo spolehlivy servis klimy v Praze nebo okoli? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Rolbar :) alebo Garny... najdes ich aj v sekcii Clubove servisy a kontakt na nich je tiez tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Super, diky za rychlou odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tulak Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Rolbar :) alebo Garny... najdes ich aj v sekcii Clubove servisy a kontakt na nich je tiez tam ;) je tam presne aj kde sa nachadzaju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 ano, vše je tam napsané. Ale v kostce: - Rolbař, Garny: Praha - Vaša: Prostějov - Martin RS: okolí Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tekka Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Ahoj, jak zjistím jaký mám na klimatizaci vetnil kompresoru. Auto je Octavia 2, MR2005, 1.6 MPi, 75 kW, klimatizace manuální. Přestala mi klima kompletně chladit. Dopněno bylo "jen" 100g na 525g za posledních minimálně 5+ let a těsnost taky ok. Diagnostika hlásí snad chybu ventilu ale data z ní jsem neviděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Ahoj, mám problém s klimou - asi :-D Naplnil jsem si klimu, náplň vydržela cca 3 týdny - vyměnil jsem chladič klimatizace. Náplň drží, ale pokud zapnu klimatizaci, začne foukat studeně cca až po 10-12 minutách. Je to normální, či ne?? Díky za odpovědi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Pri nastaveni AUTO z tech dvou strednich otvoru nejde absolutne zadny vzduch, takze to nikdy nefouka teply (v lete studeny) vzduch jinde, nez z tech bocnich. Pokud zapnu foukani manualni (takovy ty tlacitka pod radiem (nohy, okno, prostor)), tak to fouka bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Longerski Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 To je otázka nebo konstatování? Tak jak to popisuješ to má fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Ano, mela to byt otazka :) Aha, zajimave. Ted nevim, jestli se mi to libi nebo nelibi. Kazdopadne moc dekuju za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 To je otázka nebo konstatování? Tak jak to popisuješ to má fungovat. Auto přece neznamená, že mu tam nepůjde žádný vzduch - záleží to na okolnostech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Longerski Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Omlouvam se, mas pravdu, zalezi na okolnostech. Jen jsem chtel rict, ze neni chyba, ze to z tech prostrednich dvou na AUTO nefouka. Klimatizace si to reguluje sama, odkud co fouka a nefouka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.