SnowManiak Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Dobrý den, po nastartování mi informační systém škody napsal: Závada na ESP. Toto sdělení zhaslo, ale žádná kontrolka na palubní desce svítit nezůstala. Přečetl, jsem tedy manuál a tam je napsáno, že tento systém se dá vypnout/zapnout pomocí tlačítka a pokud jej tedy vypnu za jízdy měla by mě upozornit kontolka. Zmáčkl sem jej tedy při jízdě několikrát nic se nestalo. Co to může způsobovat? Případně kolik vyjde oprava? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter.jk Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Nemačkej, ale podrž... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnowManiak Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Nemačkej, ale podrž... Ano rozsvítílo se, ale proč mi tedy auto sdělilo po nastartování zavada na esp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matt12 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Ak štartuješ hneď, tak pokles napätia spôsobený odberom štartéra vyhodnotí riadiaca jednotka ESP ako chybu. V pamäti závad RJ ale žiadna uložená chyba nie je. Toto platí len pre SW RJ ESP starší ako 0109 (TPI 2024663/1 z roku 2010). Ak je SW starší ako 0109 tak máš dve možnosti - štartovať až keď zhasnú kontrolky (auto test už skončil), alebo online update RJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 každopadně to nech napichnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.