Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

vzhledem k tomu ze neni vnitrek focenej a k cene, plus tem stredovejm samolepkam bych to videl na repliky standardnich kol na R32 a ty se mi tak nelibi

Omanyty jsou i na ebay ale bud priserne dobyte a nebo priserne drahe

Musim taky dotahnout ten zapis tech 18"dalsi dva roky uz na kolech co nejsu v papirech nechci, a porad mi to nekdo komplikuje. Resenim je koupit ALU s TL nejlepe podobajici se necemu z koncernu. Jedny Borbery si celkem podobaji Neptunum, jenze tech je tu hafo ze.

Odkaz ke komentáři

pytal som sa na to u nas a tu na SVK to nieje problem zapisat ale treba zvolit spravnu alternativu napriklad seriove 15" 195/65 sa daju bez problemov u nas nahradit R18 225/45 maximalne je to o 4% vacsi rozmer a cize sa zmesti do 5%-tnej tlerancie co je povolena na Slovensku staci tu zbehnut len do autorizivaneho pneuservisu ktory vydava certifikat za poplatok 50€ a s tym na policiu + 5€ kolok a je to zapisane ;) takto to idem riesit ja

post-4428-1300203112_thumb.png

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

bo borbet LV5

coplos: celej for je v tom ze hledam neco co zapisu do technicaku zadnej koncern origo nezapisu

pokud se nekdo z panu grafiku bude nudit mohl by zkusit naroubovat na tuhle fotku borbet LV5 antrazit, Brock B21 black a Brock RC17 black? Dekuji

25092010050.jpg

Odkaz ke komentáři

z těch 3 se mi nejvíce líbí ty poslední antracitové, jak jsem psal někde jinde, viděl jsem teď nedávno Lexuse IS F s takovými koly a vypadalo to supr, i když možná se asi více hodí k bílé nebo stříbrné nebo nějaké jiné studené barvě, než k teplé zlaté metalíze sahara

Odkaz ke komentáři

Mě se líbí ty poslední...ta antracitová dokonale sedí k celkově decentnímu (elegantnímu) vzhledu Lunárky a zbytečně to příliš nebije do očí (nevypadá tuzersky) :palec:

Marecku to uz ses nekolikatej co to rika, ze bys byl prvni kdo to dokaze opravdu zaridit ??

Tak pokud to chceš řešit zcela legálně, tak základ je typový list konkrétního disku pro daný auto. To by ti měl být schopen zajistit prodejce/importér, pokud to není nějaká šmela atd. Když budeš mít typový list, na každé STK ti dají potvrzení, na základě kterýho následně dotaneš zápis do TP. Takže v prvé řadě bych se pokusil zjistit, jestli mají ty který kola typáč.

Odkaz ke komentáři

skaja: to samozrejme vim a proto jsen napsal ze bych byl me zajimalo jestli Marek zna nejakou cestu. Jestli je to legalne nebo nelegalne je mi tak trosku fuk, nejsem magor abych hazardoval s vlastnim zivotem a takze bych tam dal neco sirkou disku, ET velice podobneho tovarnim rozmerum. Ale dostat to tam. Pokud jo a Kalic sezene Omanyty tak super ale pokud ne LV5 se zdaji byt jako horky kandidat.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...