Ol@f Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Kdybych jel v tydnu delali bysme urcite jen tu jednu listu pred spolujezdcem, a to bych neprijel driv nez v 5 odpoledne. Jestli delat ty dvere v tomhle pocasi pokud to mas tak komlikovane s tou garazi to nevim, pac v tehle zime ty plasty pujdou dolu pa pikacu. Klidne ty dverni listy odlozim na Kveten, ale zbytek auta bych chtel mit slozenej. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 No OK tak vsak uvidis ako sa bude dat ist ci budu cesty zjazdne ale pokial by sa robila teda len ta lista tak sa zastav kludne aj v sobotu tak ale az okolo 14-tej a bude to hotove hned na pockanie Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem se pred neco malo vic jak dvema hodinama vratil od Juraje, moooc sikovnej clovicek. Vrele doporucuju paradni domluva luxusne odvedena prace. Ramecek kolem radia jsme nacvakli uz u Juraje, nasadil jsem ramecek okolo radicky a vlozil popelnik jen tak na zkousku v garazi. Zitra to budu muset pridelat, peklo bude pridelat listu pred spolujezcem a kastlik. Mnohokrat jsem videl jak se vytahuje vypinac svetel ale nedokazal jsem to udelat. Probirali jsme s Jurajem i jestli pujde folie na ten difuzor a nejspis ne nebo aspon to nebude vypadat idealne, je tam moc ostrejch ohybu, slo by to udelat pri pouziti karbonove folie, kterou lze diky vzoru napojit. Jedna rychla mobilova z garaze Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Asi pěkný, škoda jen, že na tom je houbec vidět Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 tak to dneska koukej vytáhnout ven a udělat pořádnou fotku jo Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Ondro uz jsi tady a kde je foto??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 klid musim se popasovat s tim kastlikem a ti vypinacem svetel tenhle vypinac svetel mi tam bude fungovat ze jo az dodelam destak ? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Se Ti klepou ruce víc jak naší babičce, nech to dneska vyfotit někoho jiného :-D Nemá tenhle vypínaš jiný konektor než v těch našich předFace šunkách? Myslím, že ano... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 prt ruce fotak je 2Mpx a jeste malo svetla Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Tak sustred sa a dotoho som zvedavy ako to vyzera zmontovane dufam ze sopokojnost bude Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 spokojenost uz panuje Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Co ten vypínač, četl jsi co jsem psal nebo ses zase klepal a neviděl to ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 mam za to ze to jde, pro jistotu jsem to napsal tam kde se resi comming a leaving a automaticke spousteni svetel Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 (upraveno) klid musim se popasovat s tim kastlikem a ti vypinacem svetel tenhle vypinac svetel mi tam bude fungovat ze jo az dodelam destak ? Ahoj nečetl jsem celé vlákno a tak nechcu plašit, ale ten vypínač je pro Superb a ten má jiný rámeček (kroužek) okolo a nepasuje do Octavie, sám jsem ho kupoval a přišel na to. U mě byl problém v tom, že sem před tím měl obyč. vypínač bez mlhovek a tím pádem sem ho nemohl použít (nesedí popisky) a tak sem sehnal druhé vypínač určený pro Octavii (ten bez chromu) a kroužek vyměnil. Pokud to všechno víš tak sorry. Upraveno Leden 23, 2011 uživatelem Hush Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 No já si pamatuju, že jsem to kdysi řešil s ferdou25 a on ze dvou vypínačů skládal jeden, aby šel do OII, ale to bylo už dávno, dneska už je možná situace jiná, díky facelift oktě. Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 (upraveno) No já jsem to řešil před 2 měsíci a mám Face OII. Vypínač je stejný, ale kroužek jiný, vypínač tam nejde zasunout celý - vyčnívá ven. Obědnával jsem ho tady http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...5%BE%C3%A1rovky s tím, že to je na Octu II a pak až to došlo, tak to nepasovalo, když jsem mu volal do shopu, tak me řekl, že je to pro Superb a musí se vyměnit ten kroužek. Upraveno Leden 23, 2011 uživatelem Hush Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 tak a mame nejaky fotky, juraj se fakt pochlapil > Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Ondro vypadá to luxusně :palec: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 hliník vypadá moc pěkně jinak ten vypínač s auto má kolega v OII FL LaK, takže do OII se určitě taky dělá.. ale jestli pasuje do předFL fakt netuším.. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Paráda, fakt luxus. Takový decentní, vyloženě elegantní, žádná divočina Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 yzear to fakt ze dobre hned sa aj pustam do svojej teda az taky dobry vysledok som veru necakal Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 hliník vypadá moc pěkně jinak ten vypínač s auto má kolega v OII FL LaK, takže do OII se určitě taky dělá.. ale jestli pasuje do předFL fakt netuším.. To jsem mu psal, do OII se taky musí dělat. Jinak folie pěkná práce, ale podle mě opravdu tmavé, ale to je asi jen o zvyku z RS. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Tak pro vsechny co si mysli ze Ondra to ma pekne.... Je to rozhodne lepsi na fotkach nez ve skutecnosti. Ten potah je pekne udelany ale kvalita na 3M nic moc... Ja si to do auta urcite nedam.. je to hnus velebnosti... A ted vsichny do mne... ze jo Ondro Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 špatně to určitě nevypadá, spíš to je asi nezvyk... Někdy to musím omrknout na živo... Ale podle fotek bych do toho nejspíš nešel, spíš do nějaký světlejší varianty maybe... Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Zdar panove vypada to pekne, na to ze je to nalepena folia je to mooc pekny. Hlinik je jak v Jeti, mel sme moznost ho prubnout a vypada to stejnavo, jen bych rekl ze Jeti ho ma trochu svetlejsi. Zhrnuto podtrzeno pekna prace, peknej vzhled takze u me palec nahoru. Kdybych nevedel kolik je to prace to rozdelat a udelat si jinou barvu, vrhnu se do predelavky taky ale volil bych ted asi cernou lesk a pak by se videlo jeslti do toho nejakej airbrush nebo jen cerna lesk. Hold stribrnou uz sem si okoukal. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Já asi některý ze světlých odstínů karbonu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 ja to mel tmave z fabriky a chtel jsem zustat zase u tmave barvy Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Tak a pujdu s pravdou ven.. Na zivo to vypada jeste lip nez na fotce... ondra si tam dal mavsi hlinik mne by se asi zdal lepsi ten svetlejsi... ale je to otazka vkusu... Misaku jestli si tam das karbon bude to taky bomba... za mne prace 100 % a material 100% barva hliniku 80% jinak je to bombaaaaaa Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Teď si tam nedám nic, ale možná v létě :-) Ondráši, odespali Ti ze Španěl nebo ne e? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 myslis PolarFis ? tam uz neni co resit, pokud nas nebude deset navic ted s tim listem tech motorovek co neukazuji tlak turba to bude jeste horsi hadam ze tvoje TFSi taky nebude pac proc by mel mit G V GTI jinou motorovku nez RS Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky