Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Díky jsem rád že se líbí, ale největší podíl na tom má Ondrovo auto .... kdybych tam blejskl svoje, tak by to nemělo takovej efekt :D

Tak to je super foto, mnohokrát lepší než jsem se snažil já na tom samém místě :D :D

Vojto ono je to taky tím, že jsi to tam neznal a nevěděl jsi co tě čeká B)

Odkaz ke komentáři

uplne prvni snizeni o 35mm oproti skoda sportu, ted o 25mm, mam moc siroky gumy a maly ET na disku jinak bych to nechal na tech -50 ted je tam -40

Jo tak to budu mít ten samý problém...taky mám teď sport a dost široká kola bohužel taky.

Poznal si hodně rozdíl oproti tomu sportu? Jestli se mi vůbec vyplatí to tam dávat...

Odkaz ke komentáři

jizdni vlastnosti jsou jinde to je jasny i kdyz jsem za to nevzal uplne poradne kvuli tomu skrtani, mam plan co s tim udelat. Mam jeste 18"Luny na kterejch je vzorek, pokud je ted zajemce kteryho na ne mam nevezme asi je tam dam a srazim to zpet na tech -50 a mozna vymenim ty 19"za jiny

Odkaz ke komentáři

OK, ještě k tomu podvozku, mám auto snížený asi nějak jako ty a párkrát už jsem si říkal, že ho zvednu nahoru, ale zatím jsem to neudělal. Když jedu sám, tak je to v pohodě, ale jakmile jedeme třeba 3 nebo 4 dospělí, tak to už si musím vybírat kam a jak vjet. Za nedlouho se chystáme na výlet po ČR, takže bude auto komplet osazený a naložený, takže auto budu muset zvednout, abych předešel problémům. Nemáš taky takový zkušenosti s takhle sníženým autem?

Odkaz ke komentáři

Fotka je ozaj pekna...ale nie je to z velkej casti photoshop? Tie zadne kolesa su nejak cudne na tych kockach :huh:

... to je tím, že je to focený za tmy, takže se pod těma kolama ztrácí kresba a po doostření ty nasvětlený kostky více vynikají než ta černá guma a tak to dělá takovej dojem. To auto je skutečně na tom místě takto vyfocené ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...