juraj351 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 tak toto je pecka foto ako z casaku :D super Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Díky jsem rád že se líbí, ale největší podíl na tom má Ondrovo auto .... kdybych tam blejskl svoje, tak by to nemělo takovej efekt :D Tak to je super foto, mnohokrát lepší než jsem se snažil já na tom samém místě :D :D Vojto ono je to taky tím, že jsi to tam neznal a nevěděl jsi co tě čeká B) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 OPRAVDU pekne... Jak kola, tak snizeni se mi hodne libi... A ta vecerni fotka od Alessiho je luxusni... Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 technikus - diky kamarade,nekdy az budu v Brne tak se tam zastavim udelat par fotek No jo, ale k tomu potřebuješ princezno ještě Aleška :lool: Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Fotka luxusní Snížení tomu hodně prospělo, i když kola nejsou můj šálek čaje Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 pentadius - neboj,vsak ja si ho najdu Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Aldo, ta fotka se ti hodně moc povedla. No velký bratře, jsem na to zvědavej až dorazíš ;) Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Super fotka!!! :) Pecka!!! Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Fotka je ozaj pekna...ale nie je to z velkej casti photoshop? Tie zadne kolesa su nejak cudne na tych kockach Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 malej pokus jaká je tvrdost a komfort v porovnání se sportovním škodováckým podvozkem co jsi měl? skodovackej podvozek je oproti tomu jizda na prachove perine Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Moc pěkné auto Taky zvažuju štelovák, ale pořád nevím no. O kolik to máš níže než byl ten sport? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 uplne prvni snizeni o 35mm oproti skoda sportu, ted o 25mm, mam moc siroky gumy a maly ET na disku jinak bych to nechal na tech -50 ted je tam -40 Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Takže to máš o něco málo výš než jak to máš vyfocený? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 na fotce co delal alessi a co je tady to bylo na predku -50, ted je to o tech 10mm vejs Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 uplne prvni snizeni o 35mm oproti skoda sportu, ted o 25mm, mam moc siroky gumy a maly ET na disku jinak bych to nechal na tech -50 ted je tam -40 Jo tak to budu mít ten samý problém...taky mám teď sport a dost široká kola bohužel taky. Poznal si hodně rozdíl oproti tomu sportu? Jestli se mi vůbec vyplatí to tam dávat... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jizdni vlastnosti jsou jinde to je jasny i kdyz jsem za to nevzal uplne poradne kvuli tomu skrtani, mam plan co s tim udelat. Mam jeste 18"Luny na kterejch je vzorek, pokud je ted zajemce kteryho na ne mam nevezme asi je tam dam a srazim to zpet na tech -50 a mozna vymenim ty 19"za jiny Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Teď jsem se ti chtěl zrovna na ty Luny zeptat, jestli je ještě máš. Právě je sháním, ale jenom samotný disky, ale ty je (možná) prodáváš jako celek viď? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 uvidime jak to dopadne se soucasnym zajemcem, pokud ne a budu je jezdit tak na konci sezony by mohli byt volne bez gum Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Já je právě sháním na zimní sezonu, protože jsem koupil zimní pneu 18" a Luny se mi líbí. Ty tvoje jsou ve výborném stavu ne? Kdyby si je potom ještě měl, tak se mi kdyžtak prosím ozvi, dík. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 udelam pak inzerat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 OK, ještě k tomu podvozku, mám auto snížený asi nějak jako ty a párkrát už jsem si říkal, že ho zvednu nahoru, ale zatím jsem to neudělal. Když jedu sám, tak je to v pohodě, ale jakmile jedeme třeba 3 nebo 4 dospělí, tak to už si musím vybírat kam a jak vjet. Za nedlouho se chystáme na výlet po ČR, takže bude auto komplet osazený a naložený, takže auto budu muset zvednout, abych předešel problémům. Nemáš taky takový zkušenosti s takhle sníženým autem? Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Jo to je právě ono. Největší strach mám pak z toho, že budu škrtat a budu si muset vybírat kam zajedu a kam ne....no tak ještě to radši promyslím. Ale i tak díky :) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Fotka je ozaj pekna...ale nie je to z velkej casti photoshop? Tie zadne kolesa su nejak cudne na tych kockach ... to je tím, že je to focený za tmy, takže se pod těma kolama ztrácí kresba a po doostření ty nasvětlený kostky více vynikají než ta černá guma a tak to dělá takovej dojem. To auto je skutečně na tom místě takto vyfocené ;) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 tak uz je to jasne :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 tez mi to tak prislo,ale myslim si nebo verim ze je to tak jak napsal! :D Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 mna Photoshop v podstate zivi, takze si taketo veci dost vsimam :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak to je fajn,vim komu napsat aby mi neco upravil,diky :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 2 fešáci :) jinak exlunárka viděna na živo a moc hezký, i to svezení není tak hrozný jako byly 19" na OI. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 hezkej photoshop Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 nene, nijak neupravováno :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky