Honzajs39 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 ol@f: Je fakt nádherná :-) opravdu špica Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Dikes vsem, jsem vcera udelal hafo fotek a zadna poradna az jsem koukal ze se mi neco takovehle povedlo z te jedne v originalu strasne prepalena. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Parádní foto Chválím ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Dikes vsem, jsem vcera udelal hafo fotek a zadna poradna az jsem koukal ze se mi neco takovehle povedlo z te jedne v originalu strasne prepalena. Parádní fotky ...... ono v tak extrémně slunečný počasí s jasnou oblohou kdy slunce praží až do západu je to vždy těžkej boj Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Není to náhodou skoro okružní cesta????? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ahoj, dělám v umyjem.cz na brněnsku, rád bych vám nabídl naše služby. Vaše auta bych dělal přímo já, ať je zaručena opravdu kvalita. ovládáme renovaci světel, karoserie, umytí jak na sucho tak na mokro (mycí houba z ovce, ručník DODO dry me crazy, máme vosky jak přírodní tak i syntetické z nichž zmíním celosvětovou spičku Cooliho 476s apod) . Clayování DODem, umyvání DODO Juice Born to be mild apod. Toto všechno mám na starosti já, dělám vedoucího placu. Neberte to jako reklamu, zákazníků máme opravdu spoustu, berte to jako pozvánku a záruku dobře odvedené práce. Ahoj, Michal Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 No pekne to je a proc to pises zrovna sem... Majitel topicu si rozhodne jestli to tady chce nebio ne ale tyto nabidky patri uplne nekam jinam... Dik za pochopeni Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 predevsim komercni nabidky patri jinam a jsou take zpoplatnene. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 samozřejmě, pokud bude můj příspěvek majiteli vadit, může ho smazat. Bylo to myšleno přímo k otázce kde nechat umýt auto či jiný servis když štěpán nebere. Bylo to myšleno přímo k otázce, prozatím zde firmu registrovat pro veřejnost nechci, tudíž žádná komerce. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 registrovat pro verejnost nevim co je, ale ICO a web mas takze tak jako tak to delas jako praci :) my rikame, dej si sem reklamu do sekce stale nabidky za 199 a bude to i lepsi pro tebe, uvidi te vice lidi Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jedna rychla na propagaci snizeni i kdyz jsou tu vetsi plazivci, koukam ze fakt neco budu muset udelat s tema znakama ale nevim co :huh: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Vejdou se tam slepice? Aspoň ty okraje stříkni plastidipem do černý ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jsem ti to včera řikal, že to řve :D a na prasáka nálepku přes to? na těch pár dní Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 škrtáš si někde ? na zadni pruzine mas nastavovaci matici nebo uplne jen pruzinu ? a gumy co se davaji na pruzinu ty tam mas ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Vejdou se tam slepice? Aspoň ty okraje stříkni plastidipem do černý ;) Znak je soucasti cele krytky sroubu, a ma mnohem vetsi prumer, reseni by mohla byt 3D samolepka na miru. škrtáš si někde ? na zadni pruzine mas nastavovaci matici nebo uplne jen pruzinu ? a gumy co se davaji na pruzinu ty tam mas ? Jsou urcite podzemni garaze kam uz nemuzu no jinak zatim v mem okoli zadnej pricnej prah se kterym bych mel problem. Mam tam celou tu misku na staveni vysky a tu horni gumovou podlozku pruziny uz samozrejme ne, tu podle montazniho navodu AP prijde vyndat. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 A nebo to nech stříknout celý do barvy, když už si stříkal to okolo, tak si mohl přibrat znak :) Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ol@fe a ty tu nastavovaci misku mas dole nebo nahore ? :) A ty v te misce mas i tu sroubovaci matici ? A gumy tam nemas zadne ? skrtas si kolama o blatnik a lem ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 nastavovaci misku dole v tom rameni, to by byla pecka to bych chtel nastavovat :lool: Kdyz tu par stran zpet byla fotka horniho ulozeni zadni pruziny tak jsi sledoval vic bordel v podbehu nez to nastaveni tak si to muzes zopaknout :lool: Neskrtam kolama o nic Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 takze koukam,ze budu muset sundat z obou stran pruziny tu gumu. mě to toiž nejde dát níže :( je to asi tím že mám pořád tu pružinu moc nahoře - takže sundám gumy a nevím zda z toho hliníkové uložení nemám dundat tu matici a nebo rovnou cele to nastavování :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 a mala ochutnavka toho co brzy bude na driver's dream FB Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 pekne ale za mna to mini kridlo prec Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 ten spoiler je tam uz leta letouci z vyroby a me se libi, takze rekl bych ze to neni moc predmet k diskusi :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jj je to tvoja kara len mne to k autu moc nesedi ale ked sa ti ten spoiler paci nie je co riesit Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 mě se to křidýlko tam líbí též :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 tak doplnime kdyz jsou ofic venku Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky