Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Dikes vsem, jsem vcera udelal hafo fotek a zadna poradna az jsem koukal ze se mi neco takovehle povedlo z te jedne v originalu strasne prepalena.

Parádní fotky :palec: ...... ono v tak extrémně slunečný počasí s jasnou oblohou kdy slunce praží až do západu je to vždy těžkej boj

Odkaz ke komentáři

ahoj, dělám v umyjem.cz na brněnsku, rád bych vám nabídl naše služby. Vaše auta bych dělal přímo já, ať je zaručena opravdu kvalita. ovládáme renovaci světel, karoserie, umytí jak na sucho tak na mokro (mycí houba z ovce, ručník DODO dry me crazy, máme vosky jak přírodní tak i syntetické z nichž zmíním celosvětovou spičku Cooliho 476s apod)

. Clayování DODem, umyvání DODO Juice Born to be mild apod. Toto všechno mám na starosti já, dělám vedoucího placu. Neberte to jako reklamu, zákazníků máme opravdu spoustu, berte to jako pozvánku a záruku dobře odvedené práce. Ahoj, Michal

Odkaz ke komentáři

samozřejmě, pokud bude můj příspěvek majiteli vadit, může ho smazat. Bylo to myšleno přímo k otázce kde nechat umýt auto či jiný servis když štěpán nebere. Bylo to myšleno přímo k otázce, prozatím zde firmu registrovat pro veřejnost nechci, tudíž žádná komerce.

Odkaz ke komentáři

Vejdou se tam slepice? Aspoň ty okraje stříkni plastidipem do černý ;)

Znak je soucasti cele krytky sroubu, a ma mnohem vetsi prumer, reseni by mohla byt 3D samolepka na miru.

Capture.JPG

škrtáš si někde ? na zadni pruzine mas nastavovaci matici nebo uplne jen pruzinu ? a gumy co se davaji na pruzinu ty tam mas ?

Jsou urcite podzemni garaze kam uz nemuzu no jinak zatim v mem okoli zadnej pricnej prah se kterym bych mel problem.

Mam tam celou tu misku na staveni vysky a tu horni gumovou podlozku pruziny uz samozrejme ne, tu podle montazniho navodu AP prijde vyndat.

Odkaz ke komentáři

nastavovaci misku dole v tom rameni, to by byla pecka to bych chtel nastavovat :lool: Kdyz tu par stran zpet byla fotka horniho ulozeni zadni pruziny tak jsi sledoval vic bordel v podbehu nez to nastaveni tak si to muzes zopaknout :lool:

Neskrtam kolama o nic

Odkaz ke komentáři

takze koukam,ze budu muset sundat z obou stran pruziny tu gumu. mě to toiž nejde dát níže :( je to asi tím že mám pořád tu pružinu moc nahoře - takže sundám gumy a nevím zda z toho hliníkové uložení nemám dundat tu matici a nebo rovnou cele to nastavování :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...