Martyp Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 (upraveno) Ceny doplnku jsou celkem nesmyslny..Uz jsem si to u Benetu zjistoval..Jediny,co ja z tohohle chci,je ten difusor,ten je genialni.. :lool: Cenovky jsou nasledujici a jsou BEZ DPH , jsou kalkulovany pro povrchovou upratu - cerny leskly lak: - Difusor - 3360,- - Lizo predniho narazniku na RS FL - 4160,- - Nastavec spoileru 5. dveri - 3170,- - Prahove nastavce 2ks - 5890,- Jinak nevim,jestli uz jsem Ti to ten naraznik komentoval..Je to hodne pekny,zajimavej napad..Jen to misto pro SPZ vykoumat a poradne ji uchytit.. :P Jsem zvedavej az to uvidim v realu.. ;) Upraveno Červen 5, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 diky za pochvalu od tebe obzvlaste potesi, vseobecne plati ze kdyz to clovek vidi na zivo uz mu to tak neprijde. Mam nejaky plan, nejvetsi problem je asi v tom ze ta stara SPZ je hodne dojebana. to lizo bych radeji to co bylo na GTI Worthesse bez tech prolisu na boku, skusim napsat do skodovky. Difuzor je opravdu genialni ale prvne musi byt zadni RS naraznik Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Co se týče té Beneťácké RSky - za necelých 14 dnů se v ní jedu projet. Má komplet nové výfukové potrubí, samozřejmě zvýšený výkon na těch 260 koníků potom poreferuji, jak se mi to líbilo... Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Ceny doplnku jsou celkem nesmyslny..Uz jsem si to u Benetu zjistoval..Jediny,co ja z tohohle chci,je ten difusor,ten je genialni.. Cenovky jsou nasledujici a jsou BEZ DPH , jsou kalkulovany pro povrchovou upratu - cerny leskly lak: - Difusor - 3360,- - Lizo predniho narazniku na RS FL - 4160,- - Nastavec spoileru 5. dveri - 3170,- - Prahove nastavce 2ks - 5890,- Jinak nevim,jestli uz jsem Ti to ten naraznik komentoval..Je to hodne pekny,zajimavej napad..Jen to misto pro SPZ vykoumat a poradne ji uchytit.. ;) Jsem zvedavej az to uvidim v realu.. Kurňa, koukám, že šly ceny dolů :) já jsem dával za ty svoje díly o fousek víc ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Koukám, že pořád řešíš tu SPZ a co zkusit někde sehnat a nebo přelepit známky STK a ME a přehodit zadní SPZ za přední ??? A nebo tu máš taky dojebanou ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ondro, slibeny pokus s SPZ.. inspiraci jsem bral u C4 Coupe, kterou jsem mel driv.. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 za mňa "fuj" - tá plocha tam je zbytočne veľká Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 To je moooc nízko... keď tak trochu vyššie na spodnú hranu tej mriežky aby neprekrývala spodnú hranu nárazníka... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 ja prave nechtel aby to zaslepilo celou mrizku.. a u C4 je prave takhle az dole.. nicmene, ze me az tak rozcupujete podle me je to nejhezci bez SPZ Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Práveže mne sa ten "francúzsky" štýl ála Citroen a Peugeot vobec nepáči.... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 kolik je povolene pretazeni garancky ? Je rozhodujici co tvrdi auto odpocitavanim nebo servisni knizka ? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 No nám v servise napr. hovorili že cca 1000km je v pohode a ak máš premenlivý interval tak by som chcel vidieť ako na mňa vytiahnu, že som nešiel presne na kilometer do servisu. To už by bola fakt sila Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 ted mam tak 300 pres a hadam pri prebirani auta bude pres cca 700. Nahlasim ale pri prebirani auta km pred garanckou a dej se vule bozi Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Kilometrově je to minimálně 1000km a časově tuším 2 měsíce. Snad jsem to teďka neprohodil. Jinak by se dalo říct, že se to bere z maxidotu, ale jak psal Mároš, v případě proměnlivýho intervalu nikdo nepozná, v kolika se to ozvalo, takže dokud nepřešvihneš maximum dle servisky, tak relativně v poho. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 hmm tak lizo primo z FL RS+ bude vorisek -------- Original Message -------- Subject: RE: Octavia RS+ na srazu GTI u Wörthersee Date: Mon, 14 Jun 2010 11:32:30 +0200 From: Škoda Info-Line To: Vážený pane Tunkre, děkujeme za Váš dotaz, dle informací našich technických kolegů se však nejedná o oficiální studii Škoda Auto, proto se ke zmiňovanému spoileru nemůžeme vyjádřit. S pozdravem a přáním hezkého dne Irena Kohoutová info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 to by mě teda zajímalo kdo to pro ně dělal když ne škodovka sama ani benet... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 no tak to me taky, dneska by mela z bennetu dorazit nabidka na difuzor a lizo lakovane v barve sahara. Me se na tom lizu ale nelibi ty obdelnikove prolisy na bokach, rikam si jestli by neslo spis to pred FL lizo a nebo koupit nelakovane nechat vyplnit a pak lakovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 voe kde ty fotky berete, ja chtel udelat clanek o ty BENET octavce a stranky se predelavaji a pak kouknu a tady mega fotky pecka me se mega libi ten iterier Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Tak dneska dostala novej filtr oleje a temer 4l Aral Tronic 431 5W-40. Predni kola se zacinaji sjizdet vnitrkem otazka zda je to geometrii nebo stylem jizdy, ale asi si na geosku zajdu. Vymena gum ve dverich a prelakovani se zatim nedela pry probiha zmena toho systemu schvalovani na beznou reklamaci pac se to objevuje cim dal tim na vic a vic octaviich. Pri vymene oleje jsem dneska byl a borec si to dal jako takovou mensi casovku hotovo za 45 minut i s vyjetim a zajetim na dilnu Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Tak dneska dostala novej filtr oleje a temer 4l Aral Tronic 431 5W-40. Predni kola se zacinaji sjizdet vnitrkem otazka zda je to geometrii nebo stylem jizdy, ale asi si na geosku zajdu. Vymena gum ve dverich a prelakovani se zatim nedela pry probiha zmena toho systemu schvalovani na beznou reklamaci pac se to objevuje cim dal tim na vic a vic octaviich. Pri vymene oleje jsem dneska byl a borec si to dal jako takovou mensi casovku hotovo za 45 minut i s vyjetim a zajetim na dilnu o co tam jde? že ti dveře a guma na nich odírá lak na prahu? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 nejen prahu ale po cele delce toho lemu, ja to man nejvic v mistech kde zacina sklo v zadnich dverich, nejake fotky zde z vlakna kde se to cele resi Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 díkes už to zkoumám :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 tak dneska jsem si cvicne sundal a nandal kolo, jedu 80 km a silene piskani od predniho kola, pak na chvili prestane a pri zmene smeru jizdy zase zacalo. Cekal jsem ze to bude kamen mezi krytem kotouce a kotouce, zastavil zvedl stacilo krapanek pootocit a jekot jako blazen, kolo dolu odehnout plech nezaregistroval jsem ze by neco vypadlo otocil jsem s tim parkrat a nic tak kolo zpet a dobre. Ale ku*wa ty 18" nejsou extra lehke Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 priste nejaky lehci kovany Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Dneska jsem Te potkal v 17:00 na Jihlavske.. smer Bosonohy na moste pres privadec do tunelu :) nelze Te prehlidnout :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Cau, tak to jsem v pasti nelze me prehlidnout kdyz jsem mimo auto a i kdyz jsem v aute. Dokud toho nebudou zneuzivat policajti tak je to dobre. Rikas ze to sviti dost dorazne jo? Na tom moste uz jsem jel aspon slusne. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Lunarka si po vymene oleje vylozene chrochta blahem zacinam premyslet ze budu menit lej po 10 000 km filtr kazdou treti vymenu oleje. ZAcnu pri 180 tkm zaroven s rozvodama Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Lunarka si po vymene oleje vylozene chrochta blahem zacinam premyslet ze budu menit lej po 10 000 km filtr kazdou treti vymenu oleje. ZAcnu pri 180 tkm zaroven s rozvodama to už tě přece nepoloží měnit pokaždé s olejem i filtr,ne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 no nejspis ne ale primarne mam pocit ze si chrochta diky novymu oleji a ne filtru Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 To by mě zajimalo jak to "chrochtání" poznáš? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky