vorlajz Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 skocil bych na magistrat pro novy spz... je to snad za 450,- Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 nevim jestli mas auto v ucetnictvi, ale tech zmen co bych musel provest a kde vsade to nahlasit brrrrrr + vyhrazena parkoviste na SPZ apod Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak když už jsi ušel tak dlouhou cestu, tak bych se nenechal odradit, co tam zkusit napasovat jiný rozměr RZ: regtab.pdf Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 jj taky bych zkusil tu čtvercovou USA formát dát dopředu... jinak je to masakr ten nárazník určitě to za to stálo Ondro Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Tady ti asi udělají samolepku jakou budeš chtít, dokonce i reflexní. Nemám vyzkoušeno, ale mohlo by to být ok. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak lunarka byla vcera u Pana dokrota Rolbare a uz sviti jak ma Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 za chvilku vyrážím a podívám se naživo, kurňa leje a leje, to bude cesta, vyjeté koleje, voda - mňam, počasí zkur ....., elektrárny nejedou, finanční rozvaha se trochu mění, achjo Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 uz se tesim az dorazis, ja si vcera cestou do Praglu taky radne vyplachl podbehy, jinak to vypada ze lidi uplne ztratili rozum vypada to ze cim vic drazsi auto maji (premiovejsi znacku mysleno) tim vic maji pocit ze si koupili vyjimku na fyzikalni zakony .... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak pod to se podepisu.. des bes.. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jj, stejná zkušenost, OOOO :D a pašíci VW :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 pridej jeste MB, dva Porschaky a samo sebou nejaky ty ziguliky z Dingolfingu Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Presne... poniektorí si myslia že keď majú nové auto s pohonom na všetky štyri kolesá tak sú už asi nesmrteľný.... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak na druhou stranu "prohnalo" se kolem me co jsem necekal jako treba Mercedes "B" nejakej chevrolet, fabie a rikal jsem si ze jedou dost na hrane ale asi ne dost aby skocili vedle tech premiovek Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 možno majú nové pneumatiky :P ...o autá by nešlo(každý si je strojcom svojho šťastia) ale ako si to mastia tie kamióny v takom počasí...a to sú profesionáli ;) Lubo: tak s takým quattrom alebo Xdrivom to musí byť o niečom inom :P Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tak dneska jsem taky jel v tom humusu z Dobříše do Prahy 165kmh celou dobu, až teda na jednoho exota s jedničkovou Fábií, kterej mě před sebe nepustil asi 8km... Ale jak píše WRCčko, nový pneu na tom mám teda... ;) :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 zkracena verze odpovedi od Benet Automotive, nejsou autory nove RS+ na FL, ale maji temer identicke dily co se lizatka a difuzoru tyka. Ceny zatim nemam, to lizo mi pripada vetsi nez to co je na FL RS+ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 to lízo je bomba, trošku mohlo bejt kratší, ale to už by se dalo upravit - seříznout a láknout do černý lesklý nebo matný... hmmm Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Mam orgasmus z tech brzd :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 lizatko je bomba.. vlastne nejen to.. cely je to povedeny.. a Brzdy jak z RS6 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Mam orgasmus z tech brzd :) 6 pistkove 380 mm prumer, prodavaji to jako cele auto na zakazku, i interier je jinej sedacky masaker motor 2.0TSI upravenej na 190kW (neptejte se me jestli je to jen chip a nebo i neco dalsiho) add lizo Nevim jestli bych to lizo chtel zkratit, uvidime podle me je to material RIM a ne ABS cim by se to komplikovalo. Cerna matna byla prvni verze zacinam ale premyslet i o verzi v barve auta a pokud by se nelibilo tak barvu zmenim folii Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Tak to jsem asi jediný, ale mě se to lízátko nelíbí. Podle mě je moc velké a nějaké divně hranaté. Jinak brzdy supr a difuzor se mi taky líbí. Kola a snížení je taky super. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 me taky pripada moc velke a hranate ale jak Dakie napsal rezat a brousit tak jsem pri vzpomince na ty peripetie s narazikem sem malem do vyvrtky. to co bylo na FL RS+ je hladsi a asi i mensi jenze kde dojit na to kdo to delal kdyz ne benet ? Je mozne ze by tam sedlo to z puvodni RS+ ? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 A kolik stoji cele auto na zakazku se vi? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 ee ale maji tam takove veci jako nerez vejfuk, 19"kola plus to co jsem uz zminil Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 (upraveno) jj tuhle oktávku potkávám v boleslavi už jsem tady někde dával fotky a to lízátko je bombastický krásně k tomu nárazníku padne... a ten zvuk toho motoru je taky smrtící to nebude jenom chip... :) Upraveno Červen 4, 2010 uživatelem chjetjov Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Lízátko pěkný, hodilo by se nám na Golfa III Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 to lizo je fakt dost velky Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 ten nárazník potřebuje takovouhle bradu při pohledu zboku je moc rovnej... :/ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Lízátko pěkný, hodilo by se nám na Golfa III :( :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky