Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ceny doplnku jsou celkem nesmyslny..Uz jsem si to u Benetu zjistoval..Jediny,co ja z tohohle chci,je ten difusor,ten je genialni.. :lool:

Cenovky jsou nasledujici a jsou BEZ DPH :palec: , jsou kalkulovany pro povrchovou upratu - cerny leskly lak:

- Difusor - 3360,-

- Lizo predniho narazniku na RS FL - 4160,-

- Nastavec spoileru 5. dveri - 3170,-

- Prahove nastavce 2ks - 5890,-

Jinak nevim,jestli uz jsem Ti to ten naraznik komentoval..Je to hodne pekny,zajimavej napad..Jen to misto pro SPZ vykoumat a poradne ji uchytit.. :P Jsem zvedavej az to uvidim v realu.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

diky za pochvalu od tebe obzvlaste potesi, vseobecne plati ze kdyz to clovek vidi na zivo uz mu to tak neprijde. Mam nejaky plan, nejvetsi problem je asi v tom ze ta stara SPZ je hodne dojebana.

to lizo bych radeji to co bylo na GTI Worthesse bez tech prolisu na boku, skusim napsat do skodovky. Difuzor je opravdu genialni ale prvne musi byt zadni RS naraznik :palec:

Odkaz ke komentáři
Ceny doplnku jsou celkem nesmyslny..Uz jsem si to u Benetu zjistoval..Jediny,co ja z tohohle chci,je ten difusor,ten je genialni.. :pivo:

Cenovky jsou nasledujici a jsou BEZ DPH :palec: , jsou kalkulovany pro povrchovou upratu - cerny leskly lak:

- Difusor - 3360,-

- Lizo predniho narazniku na RS FL - 4160,-

- Nastavec spoileru 5. dveri - 3170,-

- Prahove nastavce 2ks - 5890,-

Jinak nevim,jestli uz jsem Ti to ten naraznik komentoval..Je to hodne pekny,zajimavej napad..Jen to misto pro SPZ vykoumat a poradne ji uchytit.. ;) Jsem zvedavej az to uvidim v realu.. :lol:

Kurňa, koukám, že šly ceny dolů :) já jsem dával za ty svoje díly o fousek víc ;)

Odkaz ke komentáři

Kilometrově je to minimálně 1000km a časově tuším 2 měsíce. Snad jsem to teďka neprohodil. Jinak by se dalo říct, že se to bere z maxidotu, ale jak psal Mároš, v případě proměnlivýho intervalu nikdo nepozná, v kolika se to ozvalo, takže dokud nepřešvihneš maximum dle servisky, tak relativně v poho.

Odkaz ke komentáři

hmm tak lizo primo z FL RS+ bude vorisek

-------- Original Message --------

Subject: RE: Octavia RS+ na srazu GTI u Wörthersee

Date: Mon, 14 Jun 2010 11:32:30 +0200

From: Škoda Info-Line

To:

Vážený pane Tunkre,

děkujeme za Váš dotaz, dle informací našich technických kolegů se však nejedná o oficiální studii Škoda Auto, proto se ke zmiňovanému spoileru nemůžeme vyjádřit.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Irena Kohoutová

info@skoda-info.cz

Škoda Info-Line 800 600 000

Odkaz ke komentáři

no tak to me taky, dneska by mela z bennetu dorazit nabidka na difuzor a lizo lakovane v barve sahara. Me se na tom lizu ale nelibi ty obdelnikove prolisy na bokach, rikam si jestli by neslo spis to pred FL lizo a nebo koupit nelakovane nechat vyplnit a pak lakovat

Odkaz ke komentáři

Tak dneska dostala novej filtr oleje a temer 4l Aral Tronic 431 5W-40. Predni kola se zacinaji sjizdet vnitrkem otazka zda je to geometrii nebo stylem jizdy, ale asi si na geosku zajdu. Vymena gum ve dverich a prelakovani se zatim nedela pry probiha zmena toho systemu schvalovani na beznou reklamaci pac se to objevuje cim dal tim na vic a vic octaviich. Pri vymene oleje jsem dneska byl a borec si to dal jako takovou mensi casovku hotovo za 45 minut i s vyjetim a zajetim na dilnu

Odkaz ke komentáři
Tak dneska dostala novej filtr oleje a temer 4l Aral Tronic 431 5W-40. Predni kola se zacinaji sjizdet vnitrkem otazka zda je to geometrii nebo stylem jizdy, ale asi si na geosku zajdu. Vymena gum ve dverich a prelakovani se zatim nedela pry probiha zmena toho systemu schvalovani na beznou reklamaci pac se to objevuje cim dal tim na vic a vic octaviich. Pri vymene oleje jsem dneska byl a borec si to dal jako takovou mensi casovku hotovo za 45 minut i s vyjetim a zajetim na dilnu

o co tam jde? že ti dveře a guma na nich odírá lak na prahu? :palec:

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem si cvicne sundal a nandal kolo, jedu 80 km a silene piskani od predniho kola, pak na chvili prestane a pri zmene smeru jizdy zase zacalo. Cekal jsem ze to bude kamen mezi krytem kotouce a kotouce, zastavil zvedl stacilo krapanek pootocit a jekot jako blazen, kolo dolu odehnout plech nezaregistroval jsem ze by neco vypadlo otocil jsem s tim parkrat a nic tak kolo zpet a dobre. Ale ku*wa ty 18" nejsou extra lehke

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...