Jaryss Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Ahoj lidi, mám O1, 1.9 TDI 81 KW. Vyměnili mi na ní motor a na volnoběh (teplá i studená) vydává kolísavý zvuky a palubní PC mi ukazuje na volnoběh jen 0,2 l/h nafty a po spuštění klimatizace 0,5 - 0,6 l/h. U starého motoru jsem měl 0,5 - 0,6 l/h normálně a s klimou 0,8 l/h. Dá se to nějak nastavit přes VCDS? Pokud ano, prosím prosím o radu jak to nastavit. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rassat Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 --zkontroluj vstriky kanal 13 ve vagu na volnobehu --podivej se na predvstrik ve vag tdi graf --podivej se ve vag na volnobeznou davku jestli je kolem 4,4 mg/z<br /><br />Tapatalk - Samsung<br /><br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaryss Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Hodnoty na kanálu 13 jsou v příloze. TDI graf mi bohužel nefunguje, nevím proč. Ještě bych potřeboval vědět na kterém kanálu najdu hodnoty pro dávku paliva. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Vstřiky vpohodě,tolerance je +-2,0. TDI graf jde jen ihned po vlezeni do motoru,kanál 0 a start. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.