RejdySS Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Zdravím, mám Octavia 2 RS TDI PD 125Kw, tuhle jsem jel a potřeboval jsem vyjet rychle z křižovatky, tak jsem na to šlapl a hned jak jsem přeřadil na dvojku tak se rozsvítila kontrolka motoru. Auto se mi zdálo na volnoběh jakoby vynechávalo. Pak to ustálo a kontrolka zhasla. Po cca. 10km se rozsvítila kontrolka DPF, říkám fajn, chce to regeneraci. Jenže už jsem ujel velkou vzdálenost a kontrolka pořád ne a ne zhasnout. Dneska jsem auto potřeboval, tak jsem jel a najednou auto přestalo táhnout, rozblikala se kontrolka žhavení a na palubním PC se rozsvítilo: "Motor do dílny!". Auto jede max do 3000 otáček, pak škubne a otáčky padají. Nevíte čím by to mohlo být ? Nucená regeneraci filtru před VAG nejde :( Do servisu jsem se stavoval a řekli mi, že mám přijet v úterý. Ale já to auto potřebuji už v pondělí. Předem díky za opovědi a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 co to hlásí za chyby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RejdySS Odesláno Květen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Jen tuto v motoru: 000305 - rada valcu 1 - sonda 1 : signal prilis nizky P0131 - 006 - zkrat na plus - Sporadická Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 15, 2016 Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 KO lambda, s touto chybou nejde dělat regeneraci, zkontrolovat vedení k sondě a pak dát novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RejdySS Odesláno Květen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Takže je to jen v nouzovém režimu a doufam ze jsem filtru nejak neublizil. Nebo mohlo se mu neco stat ? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RejdySS Odesláno Květen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Teď k večeru mi to nedalo, tak jsem šel vyzkoušet jen zapnout zapalování a kontrolka žhavení pořád bliká a tak jsem to projel jiným kabelem od souseda a přibyla tato chyba : 008194 - filtr pevnych castic rada valcu 1: efektivita na spodni mezi P2002 - 006 - zkrat na plus Je to jen důsledek toho, že regenerace neproběhla nebo je po filtru ? ... doufám že filtr je v pohodě :( Celkem by mě to naštvalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RejdySS Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Tak jsme si teď byl pro auto v servise. Tam mi řekli že lamda normálně funguje, jen že asi bylo malé napětí tak proto to vyhodilo tu chybu a regeneraci udělali přes vag. Tak aspoň že tak. Ale nějak se mi to nezdá. Abych při každé regeneraci nemusel jezdit do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Semir_Zbiroh Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Zdravím, mám krátce Octavia 2 RS TDI PD 125Kw, dnes se rozsvítila kontrolka DPF, a že v manuálu je co mám dělat . Ale auto je z DE a manuál taky. Mám strach ztoho co mě asi čeká. co mám dělat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Podivat se a stahnout manual ze stranek skoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.