drolmaner Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Ahojte, mám takú otázku. Nedávno som si kúpil Octaviu II 1.6 TDI, doposiaľ som mal skúsenosť len s benzínom a chcel som vyskúšať niečo nové. Žial, diesel mi nevyhovuje a preto chcem auto predať a radšej si kúpiť benzín. Tak som ho teda nafotil a hodil na internet. Najskôr som to s cenou schválne prestrelil ale následne som ju znížil na prijateľnú, priam výhodnú cenu(zhruba 500€ pod priemerom). Jediný kto ma stále bombarduje telefonátmi je stupidné AAA auto ale doposiaľ sa mi ozvali len dvaja alebo traja ľudia. Kde robím chybu? odkaz .a auto: http://www.autobazar.sk/11556664/skoda-octavia-combi-1-6-tdi-business/ Ako som postupom času zistil, nie je to zrejme Bussines ale ani žiadna druhá výbava. To je tak presýtení trh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Otázkou je, jak dlouho prodáváš. Já osobně si myslím, že pokud je to auto opravdu v pořádku a aktuálně ho nečekají např. kompletní výměna brzd, rozvodů, pneumatik ... , tak se mi cena zdá OK. Jen to někdy trvá o něco déle, je to přeci jen už víc peněz. A bohužel je i hodně "políčených aut", včetně stočených kilometrů, které se tváří jako "voňavky". Tady prostě musí přijít člověk, který moc dobře ví, co chce a je to ochoten zaplatit. Za podobné peníze se teď u nás prodávala 2012 1,6 4x4 po operáku, najeto 130tis, bouraná opravovaná, prvních 80 tis. se na tom střídali lidi, se základní střední výbavou + kožený paket). 2.0TDI 4x4 2012 se střední výbavou + xeny + hagusy a nějaké drobné pitominky naj. 75tis. nebouraná je bez odhadu leasingovky na prodej za účetní cenu ca 320tis. ( pokud by se odevzdala, udělali by odhad, který může být sice nižší, ale i vyšší - toto auto je opravdu ve stavu nového vozu). Okamžitě si našla kupce. Je to člověk, který přesně věděl, co chce a spočítal si, že rozdíl ceny obou aut je v nepoměru s kvalitou obou aut, to dražší o 60tis bylo násobně lepší. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Prodej auta neni vec na tyden. Vetsinou to muze trvat i misic az dva. Dulezity je ale nepodlehnout bazarum. Protoze ti nabizi opravdu smesnou cenu. Kazdy auto ma sveho kupce. A pokud mas dobre napsany inzerat tak ti nezbyva nez cekat. Skodovek je hodne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Hlavne tych 1,6tdi sa predava ako maku, takze konkurencia je velka. Neostava nic ine, len cakat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.