KOKYN Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 (upraveno) Panove potrebuju poradit s vyberem nove navi moje Mio to uz asi nerozchodi. Jezdim s ni celkem casto a stridam auta tak proto. Navi v mobilu mam ale to mi moc nevyhovuje. Pozadavky zni: dozivotni a jednoduche aktualizace, mapove podklady Evropa, cena co nejmensi to je jasny (nechci nic za 8000), nevim jestli je v CR k necemu prijem aktualnich dopr. info... Diky za rady!!! Upraveno Červen 2, 2016 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Microsoft Lumia 640xl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Telefon vubec! Potrebuju proste samostatnou navi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 napr: TomTom Start 25 Europe LIFETIME mapy - GPS navigace | Alza.cz TomTom Start 50 Europe Lifetime mapy - GPS navigace | Alza.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Asi bych i vybíral podle toho, jestli máš v plánu např cestovat po světě někdy? Např nahrát na paměťovou kartu mapy jiného kontinentu je otázkou chvilky u Garminu. Ale to už by bylo na jiný fórum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Pozri inzeraty na Bazos.cz. :palec: link: http://pc.bazos.cz/inzerat/61784561/Navigace-do-auta-Prestigio.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 (upraveno) No je to horsi nez s telefonem. Uz koukam jen Tom Tom a Garmin. Jak ctu ty recenze tak jsem z toho jelen. U Garminu pisou ze nezobrazuje kolik km je do cile pry jen cas dojezdu a to mi nevyhovuje. TT pry si zase obcas trosku nevi rady.... Mel jsem Mio to uz si moc nepamatuju a ted uz X let mam v tom mapy Igo a spokojenost (nebo asi zvyk). Upraveno Červen 3, 2016 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Blbost, měl jsem asi 6 garminu a všechny to uměly. Za mě jedině Garmin. Top co jsem měl byl nuvi 3750T zkus kouknout na bazar třeba by se dal sehnat za pár korun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Můžu doporučit IGO 8 nebo IGO PRIMO. Stačí jen sehnat navigaci která jede na Windows Mobile a můžeš si s tím vyhrát do nekonečna. Jsou to podle mě jedny z nejlepších navigací. Navíc pokud jsi trošku zdatnější v programech, tak tyto dvě navigace jdou co se týče menu a nastavení samotného navigování upravit dle Tvé libosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Kdyz uz ste to tu nacli ... ktera navi ukazuje vzdalenost k dalsimu rychlostnimu omezeni ? Napr. sem mimo obec, jedu 100 a na displayi vidim, ze za 2km je snizeni rychlosti na 50 tzn bude tam obec. Zaroven dozivotni aktualizace map pro evropu a razeni do jizdnich pruhu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Ted jsem mluvil s kamosem ma Garmin a rikal ze tam jde nastavit bud cas nebo km. Oboje mu pry nejde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Mě na starým garminu 1490T jde taky nastavit čas/km do cíle/v kolik hodin přijedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Kdyz uz ste to tu nacli ... ktera navi ukazuje vzdalenost k dalsimu rychlostnimu omezeni ? Napr. sem mimo obec, jedu 100 a na displayi vidim, ze za 2km je snizeni rychlosti na 50 tzn bude tam obec. Zaroven dozivotni aktualizace map pro evropu a razeni do jizdnich pruhu ;) Sygic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 (upraveno) Tak to 3 dny studuju a nejsem o nic moudrejsi. Koho se na to clovek zepta ten rekne ze ta nej je ta co ma v aute. Budu si muset pujcit TT a Garmin a proste asi vybrat co mi vic vyhovuje?? Upraveno Červen 5, 2016 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 To je dobry napad TT a Garmin su na rovnakej urovni ide len o pocit z ovladania atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 osobne mam cca 4 ročnu garmin dezl 560 ale je to urcena aj pre nakladake takze cena je vyssia stala pouzivana 200 eur prezila pad s 2 metrov len so skrbancami ziadne mrznutie dozivotna aktualizacia a vsetko v pohode minule ju mal kamarat pozicanu mal prvy raz v ruke navgaciu ale nemal problem nastavit si co treba takze ovladanei nie je komplikovane ale zam na jednoznacne odporucam garmin a displey aspom 5 " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.