break006 Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Potrebujem radu. Po zadarení spiatočky sa mi ozve dlhe pííííp. Na rádiu sa nezobrazi nič ani sa nestlmí. Cúvam a senzory absolutne nereagujú. Keď uz vyradujes spiatočku tak vtedy preblikne auticko na radiu. Diagnostika neukazala nič. Menal niekto podobny problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Chyba cidla. Zarad zpatecku, zajdi k cidlum a poslechni jestli v nich lupe. Pokud jo jsou v poradku. Pokud jsou potichu tak ko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Tak 2 boli ticho...objednane nove.... dufam ze to uz pojde...dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza Odesláno Červen 3, 2019 Sdílet Odesláno Červen 3, 2019 Zdravím, zřejmě mám podobný problém, chtěl bych se zeptat, jestli výměna senzorů pomohla? Jinak párkrát se mi už ale stalo, jak se udělalo teplo, že to fungovalo normálně, ale většinou po ránu to opět nejde, a začne fungovat až se oteplí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Červen 6, 2019 Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 Mam ten samý problém Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ludanzava Odesláno Únor 10, 2021 Sdílet Odesláno Únor 10, 2021 Zdravím, mám originál senzory pro pomoc při parkování Octavia2 r.v.2006 a v autoradiu Stream mp3 se nezobrazuje tlačítko PDC pro zapínáni a vypínaní systemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 10, 2021 Sdílet Odesláno Únor 10, 2021 Bude potřeba jej aktivovat, pokud tomu dobře rozumím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 10, 2021 Sdílet Odesláno Únor 10, 2021 Pokud jsou přední a zadní senzory tak na aktivaci je na palubce tlačítko. Pokud máš jen zadní ty se aktivují zpátečkou. Rádio řeší jen jejich zobrazení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ludanzava Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 před 15 hodinami, h2oenergy napsal: Pokud jsou přední a zadní senzory tak na aktivaci je na palubce tlačítko. Pokud máš jen zadní ty se aktivují zpátečkou. Rádio řeší jen jejich zobrazení. Prosím tě senzory jsou pouze zadní. V menu rádia se nezobrazuje PDC. ani při zařazeném P ani v R. Auto bylo delší dobu odpojeno o baterie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.