lukyn19 Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 To jo je to hrozna prace ty prahy vracet [emoji3] ja to chci udělat při jednom ať je to jako jeden celek a nemusím se v tom zase vrtat , a potahnu to pod kobercem společně s EI pro sedačku a na co sem teda koulel oči že tam je příprava ze spoda sedačky pro lampičku :palec: nechápu že je tam nedávali.... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 jo příprava tam je no, asi nějaká šťastná náhoda :D ale co mám lampičky z tourana nebo odkud to bylo (aliexpress :D ) tak jsem ji teda dovnitř nenatlačil, musel jsem sundat ten plechový kryt aby to tam vlezlo... no asi se do toho budu muset pustit taky, já jsem si ty zadní lampičky odstřihl a zaizoloval dráty, stejně by byly krátké, takže to nadstavím a pak někdy protáhnu...ale ty prahy..... to zas bude lítat kurev :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Ja mám originál lampičky a sednou tam krásně :) tak to máš pohodu to jenom nastavíš a bude to :) ja jsem po noční, ale odpolko bych to chtěl alespoň rozsvítit, ale uvidíme jak bude čas :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 (upraveno) Tak svítíme! Jen ty přední led panely jsou slabší ale to mě neva :) a skládat interiér budu až v neděli tak pořídím lepší fotky :) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno Červenec 27, 2017 uživatelem lukyn19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 hezky :) já tam nacpal ploché supersvítivé ledky a svítí to fakt dobře...sakra musím ten zadek dotáhnout když to vidím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Červenec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Díky :) ja mam vepředu právě led panely takže jedině přepájet, ale na to seru stačí to :D ale dozadu taky dám plochý ledky jen tohle žlutý světlo je fakt divný :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Listopad 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 (upraveno) Na autě se teďka nic neděje jenom jezdíme. Pouze sem stříkal zimáky protože byli docela dodrbané. A přidávám pár posledních foto před tím než příjde zima v plném proudu. :D Upraveno Listopad 2, 2017 uživatelem lukyn19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 Pěkná barva kol ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 nejen kola jsou pěkný ale auto celkově :palec: tak to má být a logo RS z OC III je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 9, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2017 (upraveno) máš to prostě bomba :palec: :palec: Upraveno Prosinec 9, 2017 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Prosinec 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2017 Děkuji chystám novinky na příští rok, ale prostě nemám čas to všechno udělat musim chodit do prace, delam po chvilkach brachovu felicii(v lednu jde na STK...ale už se blížím ke konci :D ) + aby toho nebylo malo tak naší mamině praskla stabilizační tyč na O2 tak to chci dát co nejdříve dokupy. Pak si užiju vánoční svátky a pak po novém roce se snad zadari a něco stihnu priorita je kompletní GO přední nápravy + půjdeme konečně dolů a v březnu na STK :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Únor 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2018 Mam to tu jak v prodejně s autodily ale je to doma takže práce je kupa :DSent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Únor 14, 2018 Sdílet Odesláno Únor 14, 2018 Já chci taky!!! Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Únor 16, 2018 Sdílet Odesláno Únor 16, 2018 Co to je za tlumiče a pružiny, nějaký kratší? O kolik a cena? Muj štelovací AP (-40MM) teče po dvou letech, oba přední tlumiče AP samotné stojej 9tis. Tak že bych možná dal zase origo tlumiče a pružiny kratší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Únor 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2018 Tlumiče bilstein zadní normalní přední pro sportovní podvozky, a eibach pružiny -20mm oproti RS podvozku cena 3510kčSent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 16, 2018 Sdílet Odesláno Únor 16, 2018 ty přední bilsteiny máš jaké? B6 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Únor 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2018 Tyhle B4 spatne sem to napsal je to pro standartni RS podvozek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
24MaSA Odesláno Únor 21, 2018 Sdílet Odesláno Únor 21, 2018 Ahoj.muzu se tě zeptat jak si spokojený s Bolerem z octy?mam v plánu taky predelat a tema co jsem precetl kluci píšou,že dat jedině že supa,ale na tom se mi nelíbí ten chromovaný ramecek.rad bych věděl,jak to vypadá v reálu,je to podsviceni moc poznat(špatně vidět?). Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Únor 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 Pro mě je dostačující funkčností pač nejsem nějak zvláště náročný, ale co mě štve je ten podsvit. Za denního světla je ten displej opravdu tmavý a je na něj hůř vidět a ani nemluvim o tom když svítí slunce to je vidět naprosté prd a jak se setmý je to pohoda. Takže je pravda že je lepší bolero ze Supa :)Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Březen 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2018 Takže podvozek komplet po repasu, po geometrii a je to naprostá bomba to auto se tolik nenaklapí, lépe vypadá a silenty atd.. tomu jen dodali suprovou odezvu od řízení a božskej klid v autě(až na ten zvuk od laufu[emoji83]). Není taky divu pač to co na mě vykouklo po sundání kol byla tragedie prasklé pružiny v pravo vpředu a vlevo vzadu, vymlacene kulaky+stabiky. Takže suma sumárum se měnilo:Pružiny Eibach-20mm a Přední náprava: tlumice s dorazama prachovkama ulozenim+lozisko, predni i zadni silent v prednich ramenech, oba kulove cepy, oba cepy rizeni, stabilizatory, Zadní náprava: horní uložení, tlumiče jinak silenty na zadku jsou v poradku. A dneska sem to moje snažení završil Technickou (0 závad). Jinak co se úprav týče tak octava dostala jen řadičku z O3. Další úpravy jsou v přípravě. A nakonec pár foto. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
24MaSA Odesláno Březen 13, 2018 Sdílet Odesláno Březen 13, 2018 Moc pěkné!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Parádní údržba a gratulace k STK bez ztráty kytičky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Gratulace k úspěšné STK, taky mě čeká, tak dělám stejnou údržbu a tak to má vypadat Koukám, že RS je v dobrých rukou a vypadá k světu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Březen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Díky všem, jsem rád že se líbí. Má nadstandartní péči :D , ale já zase na oplátku od ní chci, aby mě občas bezpečně a svižně svezla :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 to ona umí, nebo zatím alespoň mě stále baví a těším se na každou jízdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 No jak vidim mam stale co dohanat. Ten podvozok si urobil paradne.tiez premyslam nad tym ze by som sa na to dal ale ako si neni moc casu. Inac klobuk dole mas to pekne vymazlene ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Duben 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2018 Trochu hračička [emoji23] interier v novém kabátě vcetně ambientek :P tady jen ochutnávka až to bude komplet dodám foto :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyn19 Odesláno Duben 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2018 Tak hotovo :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Duben 16, 2018 Sdílet Odesláno Duben 16, 2018 No parada. Vyzerá to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Duben 16, 2018 Sdílet Odesláno Duben 16, 2018 ambiente osvětlení je pecka ....stejně tak i black piano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.