Přejít na obsah

Výroba mřížek na budoucí nárazník RS

Pokec

Doporučené příspěvky

Zdravím vás kolegové..Začíná se pomalinounce blížit jaro a s ním bude přestavba mé octavie na RS,tak sem dnes vyrobil krytky na rs nárazník..Nestálo to moc a výsledek celku jde..Přikládám foto..Snad mou snahu lehounce oceníte.. ;) Už se těším,jak předělám předface na face rs..

post-1181-1266858605_thumb.jpg

post-1181-1266858623_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zdravím vás kolegové..Začíná se pomalinounce blížit jaro a s ním bude přestavba mé octavie na RS,tak sem dnes vyrobil krytky na rs nárazník..Nestálo to moc a výsledek celku jde..Přikládám foto..Snad mou snahu lehounce oceníte.. ;) Už se těším,jak předělám předface na face rs..

Zdar no je vidět že jsi se hodně snažil je to pěkně čistý :) jen se nemůžu zbavit dojmu že tenhle stříbrnej tahokov je už dávno překonanej měl jsi dát mřížku ve tvaru včelí plástve ,ale tvoje věc tak ať slouží

Odkaz ke komentáři
super, premyslam o tom aj ja, to si ten obvodovy plast vycvakol? alebo ako to je riesene, nemal som to este rozobrane :-)

Ahojda..Víš co chceš jak já,tak ti řeknu,že hlavní úkol hrála přímočará pila..Z origo nepěkných (pro mě) mřížek přímočarou pilou vyřežeš ten prostředek a vyřežeš z mřížky(za 99kč) nový vnitřek a je hotovo za pár kachlí...Kdo nešetří,toto koupí od milotec za 2500kč..fuj drahé..Toto mě vyšlo za hubičku..Můj názor.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...