Přejít na obsah

Vibrovanie zadnych bubnov

jofa

Doporučené příspěvky

Zdravim,potrebujem radu.mam octu 1,9sdi r.v.02 vzadu bubny.preblem je ten ze pri brzdeni vibruje zadna cast auta.dal som pre istotu stocit bubny,trochu sa to zlepsilo ale neodstranilo.sustruznik hovoril ze velmi nehadzali ale uz je to ok.ked som ich nahodil,zdalo sa mi ze mierne hadzu ale do boku.valceky+pruzinky,samostavy,rozperky su vymenene,oblozenie ferodo,ma asi 40 000km a este ma hrubku ok.naprava je pevna,nebucha,silentbloky ok.moze to robit to oblozenie?alebo naboj s loziskom?jeden naboj ide tocit dost lahko tak pocitam ze uz ho budem coskoro menit...za kazdu radu dakujem

Odkaz ke komentáři

Také jsem měl špatné zadní bubny. Problém se projevoval při dobržďování kdy auto nevibrovalo, ale spíše cukalo vlivem elipsovitých bubnů. Po koupi nových kvalitních problém přestal. Mám na nich najeto 80 000 a bez problému. Tvůj problém bude pravděpodobně v ložisku a nebo tlumiče

Odkaz ke komentáři

Presne to iste robi aj mne,pri vysokej rychlosti vibruju a pri pomalom dobrzdovani cukaju celym autom.aku znacku bubnov si dal?mne tam dali srl v servise,strasne ich vychvalovali a vydrzadli 3 roku,ani nie 50 000km...nikdy viac

Loziska nemaju ziadnu volu ale sa mi zda ze to vibruje aj podla toho na ktoru stranu je auto naklonene...takze to vidim asi najprv na tie bubny,potom loziska a nakoniec tlmice...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...