Hoblik Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Panove koukam na napinak jak pytel a nevim odkud a jak povolit remen na octe 1.8tsi BZB. Chtel bych provest vymenu ale nevim jak. Poradte prosim. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Z vrchu klíčem je tam výstupek a potom trnem zajistit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Diky nekdy hledam slozitosti v jednoduchych vecech:-) takze prace na 5 min a bylo hotovo:-) Jinak dneska sem koukal ze mam pekelne slitou stranu od rozvodu od oleje. A po startu uz si to obcas zarachta. Hold 330 na bzb uz je asi uctyhodny vek:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Nedaří se mi dohledat, jaký řemen tam patří. Nevíte, pod jakým číslem jej vede škodovka? Koukal jsem do několika eshopů a tam jsem narazil na různé parametry (délky). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roxtidy Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Ahoj, rad bych vyuzil tema. Nejde mi o vymenu klinoveho/drazkove remene, ale o výměnu napínáku řemene . Napínák má kód 06J903133D a je v případě 1,8 TSI BZB zase vyresen uplne hovadsky, protoze ma "trn", který vede skr držák pomocných agregátů (alternátor a kompresor klimatizace) . Mám pouze dílenskou příručku na superb II, ja mám passat cc, ale zrejme to bude stejne...... tam je pro vysunutí napínáku s trnem nutné trochu svěsit motor, protoze naproti napínáku je částečne hlavní kovový nosník a proto to zřejmě nevyjde. Nemá někdo nějaký fígl jak by to šlo to svěšování motoru obejít ??? Díky A pokud by někdo věděl....jaký je cca interval výměny toho napínáku? jestli je tedy vůbec nějaký. Rád bych to udělal preventivně, aby náhodou nedošlo k zadření kladky. Mám najeto 150tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roxtidy Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 jeste sem hodim obrazek....kladka ma na sobe "neco" co jde pri trose snahy seskrabnout nehtem. Nevim jestli se na to neco dostalo a muze to byt duvod proc je remen jakoby "osoupany" z hladke strany. Jinak kladka nema hrany (trochu to tak vypada na fotce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.