Přejít na obsah

Oprava sedačky řidiče - kůže/alcantara

Kail

Doporučené příspěvky

Ahoj,

hledal jsem ale podobné téma jsem nikde nenašel, což je mi přiznávám divný protože snad každá Octávka LaK má stejný problém, tak se mi nezdá že by ho nikdo neřešil. :-)

K věci: mám prošoupanou Alcantaru na řidičově sedačce na sedáku, nějaké konkrétní zkušenosti s opravou? Nějaký šikovný čalouník co to udělá tak že nebude nic poznat a zároveň si nevezme částku za kterou se dá na Bazoši koupit komplet interiér?

Byl jsem tady u jednoho čalouníka který chtěl 1000kč s tím že si sedačku sám rozeberu, ale nedokáže sehnat pravou Alcantaru a použil by nějakou náhražku, která neměla ani uplně 100% stejný odstín jako original i když podobný to bylo. Spíš jde o to že když origo Alcamntara vydrží něco přes 200tis. km tak kolik asi vydrží nějaká laciná náhražka...

Další varianta byla koupit potah sedáku nový - Škoda už nedodává a i kdyby tak stál asi 7000kč.

Nějaké nápady? Prakticky by mi stačil kontakt na někoho kdo mi prodá ten kousek pravý Alcantary v přesně stejným odstínu, rozebrat a nechat někde přešít ten rovný čtverec není problém.

Dík za jakoukoliv smysluplnou radu, Ondra

post-23390-0-26740300-1466860895_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...