fencl.tom Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 DObry den,mam Octavia Tour I,rv2010,TDI-PD 74kw ,vcera jsem nechal doplnit klimu a po doplneni jsem zjistil jsem ze mi nespina kompresor klimy.Peosim o jakekoliv rady .Dekuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Ahoj nech zkontrolovat spojku na kompresoru popř. kabeláž k ní a tlakové čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Čau.. trochu se přiživím protože problém je podobný... climatronic, diagnostika bez závadČerstvě doplněná klima, větráky fučí, spojka sepne, kopresor natlačí, krásně ledový vzduch, spodní trubka se orosí, vrchní je tepla a po zhruba minutě vše přestane chladit a horní trubka je hžavá, spodní má teplotu okoli a vzduch do kabiny ve venkovní teplotě.... když vypnu na ECON nechám 3-4 minuty a pak zase zapnu, zase nachladí ale scénář se opakuje. Ví někdo po čem jít? nějakej termokontakt přehřívání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Vysoký tlak chladiva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Díky za nasměrování.. měl jsem podezření buď na to, nebo teplotní pojistku cívky spojky, ale kompresor žádný divný zvuky nevydává, takže bych netipoval že je přidřený... při plnění mi tam dal jen 15g oleje, takže na sucho teoreticky taky neměl jít.Jen mi je divný že G65 - snímač tlaku má napsáno, že podléhá diagnostice ale diagnostika žádnou chybu nevyhodila.E: ventilátory mají jít oba dva při zapnuté klimatizaci nebo jen jeden? mě se spíná jen jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.