Fage Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Zdravím lidi chtěl bych se zeptat, jsem celkem novým vlastníkem octavie a nemám s něma tolik zkušeností. Myslím že by jste mi mohli poradit , když při studeném motoru hlavně ráno chci nastartovat tak to chvíli "chrochtá" a pak to nakonec chytne ale problém je v tom že to má hned tendenci chcípat když nepřidávám plyn .. a když zařadím například zpátečku nebo jedničku tak to hned chcípne a musím startovat třeba aby mi to při zařazení nechcípi až na 3x . Nemůže to být třeba škrtící klapkou? Moc díky za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nino2 Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 mohlo by to byt aj skrtiacou klapkou, ale myslim ze to by ti svietila aj kontrolka motora ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 na volnobeh ti aj idu otazky hore? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fage Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 na volnobeh ti aj idu otazky hore? Na volnoběh mi idu dole a pak to zdechne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Čidlo teploty je Ok? Tady na fóru i v "Jak na to" je to první věc, co se mění a nestojí ani 500 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Tenhle motor nemá vytaženou kontrolku motoru. Pro začátek lze zkusit startovat s odpojeným čidlem teploty, jestli se něco změní. Jinak bych taky tipnul zahnojenou klapku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Pokud nezaberou předchozí rady tak já bych radil standardní proceduru - zkontrolovat případně vyměnit - svíčky, vstřiky, filtr (jak u klapky tak palivovej). Na klapce bejvá tuna bordelu, hlavně od oleje co se tam dostane větrání od kliky. Koupil bych aditivum do benzínu (červená lahvička) ať to trochu pročistí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fage Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 díky moc lidí zkusím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.