subie Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 Zdravim osadenstvo :) Som tu nový, a toto je moj prvý prispevok na tomto fore Po dlhom hladani spravneho vozidla pre mna a priatleku a pripadne spolocne a rodinne vylety pribudla na internetový autobazar tato červno-bordova karkuľka . ^_^ Nemal som nic presne vytypovane.. len som vedel ze chcem nieco silejsie ako je 1.2 s 40kw pod kapotou , nieco vacsie ako vozidla pred tym , aby to malo nejaku vybavu a samozrejme ,nakolko som este student, bolo zadarmo :jelen: :jelen: :jelen: .. a tak som nasiel, skoro zadarmo, tuto octu ,ktoru som pravdupovediac ako nadejneho kandidata vobec nebral do uvahy ( skor som pozeral po AR 156 ,Peugeot 406...) Volba padla po skusobnej jazde a fakte, ze auto vyzera byt velmi zachovale. Ja som treti majitel, originalne KM (OK, neoveroval som to na DIAG. ale necakam, ze po prvom majitelovi ktory bol vraj starsi pan (kupnopredajnu zmluvu z roku 2004 mam v aute) a po dalsom panovi od ktoreho som kupoval,pochybujem, ze by mali zaujem manipulovat s KM) , vybava Elegance , s karoseriou bez hrdze iba s drobnym puknutim zadneho naraznika ,prihladnuc na cenu som nemal velmi nad cim rozmyslat... Auto,ako som uz spominal , je po karosarskej aj interierovej stranke v celku zachovale.. najvacsie vrasky mi ale rozbi ta cierna ozrutnost na zadnej kapote Dole to ide kvazi samo, ale bojim sa co tam ostane ,okrem lepidla.. snad sa nezlupe aj farba :( Co sa tyka interieru, aj tu zasiahla ruka " dizajnera " stredovu opierku, aj keby nebola polamana (co je cize dovod naviac) musim dat uz len z estetickeho hladiska prec (strieborna s imitaciou dreva? ) Dalej poleti prvou triedou kondom z volantu a nahradi ho presivany potah (tusim sa ta znacka vola Maria Callo?? ) Inak sa mi paci, ze nic nieje dotrhane, dokonca originalne koberceky .. (Kufor by uz potreboval povysavat ) Jediny vacsi problem mam, ze mu huci vyfuk.. neviem este presne kde, ale pozeral som volnym okom a rozhodne zvuk ide od prednej casti tj od zvodov po stredovy pletenec... snad to nebudu prasknute zvody ale len nejaka drobnost :( Inak som s O1 nadmieru spookjny, komfort a celkovy dojem z vozenia na jednotku, bal som sa trosicku spotreby ale tak celkom sa to da ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 tak vítej.začal bych tím,že bych dal dopryč ten otřesnej potah volantu,šílenou loketku,pak cosi pod ovládáním topení,tu hrůzu ze zadních vrat,udělal komplet očistu introše a exterieru a bude to pohledná okta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
subie Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Ano.. cakam na volnou chvilou.. dnes prdol termostat :( Vcera som zaparkoval auticko bez akehokolvek problemu, ved od kupi som uz nabehol okolo tisicky km ,ventilator pekne cvakal a rano som presiel 10 km, rucicka v polohe na foto a ventilator muka :( a tak som kupil novy termostat /necelych 5 eur aj s tym plastom../ ale pri vymene prdla srubka a ostala v "prirube termostatu" cize som musel kupit cely ten diel aj s dalsim novym termostatom .. nastastie na to mysleli a vyrobili to z plastu cize potom nasledovala demontaz vsetkych hadic ktore vedu vodu, cidla teploty,truch skrutiek a nervov.... a pri vymene termostatu som si povedal ze uz ked som taky rozbehnuty vymenim aj olej kedze je po termine :) cize za jeden den novy termo+olej+chl. kvapalina .. caka ma este vzduchac (ked najdem kde presne je teda, ktore sruby stacia odsrubovat) (fotka nieje :D ) ..mozno v piatok odstranim ten strany budik pod pristrojouvkou, nahodim potah na volant a musim nieco vymysliet aj na potahy samozrejme s kompletnou ocistou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
subie Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 ozaj, nevies mi poradit, ako som spominal, moja octina ma strasny zvuk vyfuku, dokonca ci akokeby aj streli z vyfuku ,robi to hlavne pri akceleracii a okolo otacok 1900/2000. Ako nahle idem konstatnte, ci uz 50lkm/h alebo aj 120km/h je relativne ticho . Ten zvuk ide hlavne od prednej casti okolo zvodov ale volnym okom nevidim ziadnu trhlinu ci uvolnenie. Nevies povedat, nieje to nejaka standartna zavada pri tychto octaviach? Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
subie Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Hou hou :) S odstupom casu pridam opat nejaku foto.. vyfuk opraveny, nejaky tlmic pod zvodami mi menili alebo pruzinu? nieco take... Blizime sa k 200 000 (este nieco pod 500km) cize caka vymena rozvodov.. Zimu nejak musim pretrpiet este na plechacoch... na leto nove letne s minimalne 16" :D o:) Inak, motor slape ako hodiny (klop klop) nechcem zakriknut... ale pokazil sa mi zamok dveri (alebo po otvarani mojej drahej polovicky tam proste vraj nieco "prasklo" :D ) teda sa otaca o 360 stupnov bez reakcie... opravna sada uz kupena len si najst cas.. ale dal som dorobit DO a teda teraz to neriesim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 To se opraví bude zase ok léto kola a bude top Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.