vincent Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Registruji u své OI 2003 zajímavou věc, po otevření dveří se ozve hlasitý signál - 2x písknutí, po nastartování 3x písknutí pauza a pak znovu. Auto jinak nevykazuje závadu a motor běží. Žádná kontrolka nesvítí krom vzducholodi - od namontování LPG před dvěma lety. Nevíte co ty signály znamenají? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 Nemozes ten zvuk nahrat? vobec si to neviem predstavit co to moze byt a ake pisknutie. Mozno zvuk by pomohol ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vincent Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Tak jen zpětná vazba. Závada odstraněna. Při montáži plynu mě nastavili po ujetí jakési vzdálenosti na plyn zmiňovaný varovný signál - důvod neznámý. Jel jsem kvůli tomu 60km tam a 60 zpět, diagnostika za 480kč. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 To dela snad u kazdeho plynu. Loni mi plyn po startu motoru taky vzdy 3x zapipal. Jinak to pipani zpusobuje urcity pocet motohodin na LPG (jakoby svolani do servisu na prohlidku). Staci pak jen pripojit diagnostiku na LPG a interval smazat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vincent Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Mohli aspoň dát info, byl jsem tam na roční prohlídce v dubnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.