Floppik Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Zdravím mám škoda octavia 1.6 fsi r.v 2007 je tam myslím rádio blues to základní a nejdou mi zadní repráky . Zkoušel jsem na rádiu navolit možnost FAD ale ta funkce tam vůbec není i když v manuálu co jsem četl by tam být měla. To že tam funkce na balancování hlasitosti na zadní repro není je divné . Ještě chci upozornit , že majitel předemnou si tam nechal namontovat PARROT na volání a to je připojené k rádiu , může to mít nějaký vliv? Nechce se mi rádio rozebírat aspoň zatím xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Tak tam zadní repra nemáš. A pokud nemáš repra tak nemáš ani funkci FAD na rádiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Floppik Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Tak tam zadní repra nemáš. A pokud nemáš repra tak nemáš ani funkci FAD na rádiu. A je možné , že v zadu mám ty mřížky na boku dvěří jen tak pro okrasu? Vypadá to jako normal repráky , nebo to je jenom připravené na to kdybych si je tam chtěl dokoupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Bednář Odesláno Září 3, 2016 Sdílet Odesláno Září 3, 2016 Presne tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirikz Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Zrovna v pátek jsem řešil stejný problém. Až když jsem si posvítil baterkou mezi mřížky, zjistil jsem, že repráky tam nejsou. A je to se zadními repro znát nebo to nestojí za dodělání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sandman.21 Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 Stejna otazka,ma cenu dozadu dodelavat repraky k radiu Stream MP3 nebo je to zbytecnost?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.