shikaree Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Pánové, prolezl jsem tady toho hodně a zkoušel i hledat, ale můj problém nenašel. Týká se tekoucí nádobky ostřikovačů. Abych to uvedl na pravou míru, teče mi to u motorku u nádobky nebo-li ještě přesněji pod motorkem. Tam je těsnění, které bude nejspíš prdlé. Vím, že se dá koupit nová nádobka, ale spíš by mě zajímalo, jestli se dá sehnat jen to těsnění? Nádobku mám vpořádku, tak mi příjde zbytečné kupovat novou. Koukal jsem všude možně, ale to těsnění zvlášť nenašel. Jen že je součástí nádobky. Nechce se mi to patlat nějakým silikonem či tmelem. Nebo dá se to najít v etce? Popř kde to sehnat? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Super, díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Kolko cenovo to tesnenie vychadza? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Tesnenie 0,77€ + tá upchávka 1,50€. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.