davidSVK Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 zdravim, mam o2 1.9 tdi bxe mam taky problem ze mi vypina turbo, diagnostika hlasi chybu p0234 Regulace tlaku přeplňování - nad hranicí regulace a hadze ma do nudzaku potom vypnem motor nastartujem a idem dalej ako nahle sa dostanem na 140 bum konec, co sa tyka turba tak je v poriadku, problem musi byt niekde inde, co som poccul tak to moze byt aj ten magneticky ventil, a ked vypnem motor tak ten magneticky ventil vibruje rezonuje a vydava divne zvuky. Stretol sa s tym niekto, popripade mi poradte ako dalej. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SEMI14 Odesláno Listopad 8, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2016 mam taky isty motor O2 1.9 TDI BXE hadzalo mi auto do nudzoveho režimu problem bol v podtlakovej regulacii, zanesene lopatky v turbe, vybrať turbo vyčistiť a všetko bude okey. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidSVK Odesláno Listopad 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 mam taky isty motor O2 1.9 TDI BXE hadzalo mi auto do nudzoveho režimu problem bol v podtlakovej regulacii, zanesene lopatky v turbe, vybrať turbo vyčistiť a všetko bude okey. vymenil som magneticky ventil a už to ide paradne už to má ťah nehadže do nudzaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SEMI14 Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 moje turbo trebalo vyčistiť a vymeniť podtlakovu regulaciu + novu podtlakovu hadičku teraz je to OK auto ide ako ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.