Jesterhead Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Zdravím pánové, mám OII 2.0TDI 106kw DSG 11/2011. Před pár dny jsem si všimnul občasného mírného ťukání od pravého předního kola. (...něco podobného se mi stalo před nedávnem a našel jsem v pneu vrut). Nyní se tento zvuk objevuje pokaždé když jedu bez plynu, jen na motor. Pokud mám sešlápnutý plyn, brzdím nebo zatočím kamkoli volantem jen mírně do stran tak není toto ťukání - klepkání slyšet. Ještě se to ozývá na nerovnostech jako jsou kostkové silnice, hrby... Pneu mám poslední sezonu na dojetí... Nemáte někdo zkušenost s tímto problémem? Předem děkuji J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 zkontroluj utažení šroubů na kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Totožný problém jsem řešil měsíc zpět. Prolezl jsem celý podvozek a byly to povolené šrouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesterhead Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Ty brďo na levém kole 2 šrouby bylo potřeba dotáhnout asi o půl točky, ani jsem nevěřil že to bude ono. Projel jsem a vše OK. Díky moc kucííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.