Krčmik Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ahoj, mám kabel VAG COM 409.1 z cd které u toho bylo nejde nic nainstalovat a když sem stáhnul ovladače starší i nové stejně to nereaguje mám windows 10 a nevím jestli chyba není v tom, našel sem několik návodů na netu jak co kam nainstalovat ale stále se mi nedaři to rozchodit pořád to píše port nenalezen, nemá někdo zkušenost s tím jak to rozchodit na wind 10 ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Na Win10 jsem žádné ovladače nepotřeboval, píchnul kabel do noťasu, srovnal porty a šlo to hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuta Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Stejny problem jsem mel u w7. Vyresil jsem to nainstalovanim virtual pc a mam po problemu. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Windows 10 by ti měl najít ovladač sám. Stačí kabel píchnout do PC, být připojený k internetu a počkat až ti Windows stáhne ovladač. Odzkoušeno na různých PC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.